Het busstation van Menteşe ontvangt zijn elektriciteit van de zon

Het busstation van Menteşe ontvangt zijn elektriciteit van de zon
Het busstation van Menteşe ontvangt zijn elektriciteit van de zon

Het intercitybusstation van Menteşe produceerde 100 procent van het elektriciteitsverbruik in juli en augustus zelf dankzij de zonnepanelen die in de structuur waren geïntegreerd en bespaarde 68 TL.


Mugla Metropolitan Municipality Scharnierdistrict behaalde met 11 miljoen TL investeringen en gebouw geïntegreerd met een op het dak zonne-energie eerste scharnier Intercity Bus Terminal in Turkije om het dak van de energie die in juli en augustus werd verbruikt, het gemeentelijke budget te dekken en een grote bijdrage te leveren aan het milieu. Het intercitybusstation van Menteşe produceerde in juli 34 duizend kWh elektriciteit en in augustus 38 duizend kWh elektriciteit via het geïntegreerde dak. In juli verbruikte het busstation 32 duizend kWh en in augustus 28 duizend kWh. Dankzij de zonnepanelen die 100 procent van de energie produceren die ze verbruiken, werd 68 TL bespaard.

President Gürün; "Mugla waardig, we produceren voorbeeldprojecten in Turkije"

Zeggen dat Muğla een perfecte stad is die hen inspireert met zijn natuurlijke en unieke schoonheden, zegt burgemeester Dr. Osman Gure's innovatieve, voorbeeldige projecten en diensten die gelijke tred houden met het tijdperk in Turkije zeiden dat ze trots en blij zijn om te implementeren.

President Gürün; “Muğla is een perfecte stad waar moeder natuur zich het meest genereus gedraagt, met zijn groene en blauwe unieke en vruchtbare gronden, het doet zijn producenten glimlachen. Een ander kenmerk van onze mok is dat het een gelukkiger provincie is dan andere steden in termen van zonnebaden. Om deze reden hebben we zonnepanelen in ons slachthuis in de wijk Menteşe, op het dak van ons Menteşe Intercity Bus Station, op het dak van ons Bodrum Konacık Service-gebouw en op het dak van ons Bodrum Intercity Bus Station, dat op het punt staat te worden voltooid. Door zonne-energie om te zetten in elektrische energie, beschermen we zowel ons milieu als ons budget. Met de ingebruikname van het dak van ons Bodrum Intercity Bus Station hebben we een geïnstalleerd vermogen van 1087 kWh uit zonnepanelen in de hele provincie. Onze faciliteiten, die energie uit de zon zullen produceren, gelijk aan het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van ongeveer 1000 huishoudens, zullen een economisch voordeel opleveren van ongeveer 1 miljoen TL voor de begroting van onze gemeente. " zei.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen