CBG aangekondigd! Alleen de kleuterschool en het eerste leerjaar beginnen op 21 september met onderwijs

CBG aangekondigd! Alleen de kleuterschool en het eerste leerjaar beginnen op 21 september met onderwijs
CBG aangekondigd! Alleen de kleuterschool en het eerste leerjaar beginnen op 21 september met onderwijs

De minister van Nationaal Onderwijs, Ziya Selçuk, heeft een schriftelijke verklaring afgelegd over face-to-face onderwijs op scholen die op maandag 21 september 2020 "progressief en verwaterd" zullen beginnen.


“We kijken naar de wereld vanaf het allereerste begin van het epidemieproces. Zoals u allen weet, nemen we beslissingen in lijn met de evaluaties van het ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité en in het licht van wetenschappelijke gegevens, en we gaan deze beslissingen op de meest correcte manier uitvoeren.

Bijna alle Europese landen begonnen face-to-face onderwijs op scholen, in alle klassen en klassen. Wij zijn echter voorstander van een meer gecontroleerde en geleidelijke start in ons land.

Volgens dit; Op de startdatum die we hebben vastgesteld als 21 september, beginnen we alleen face-to-face onderwijs - met onze kleuters die al open zijn en met eerstejaars die een emotionele band met de school nodig hebben. Onze eerstejaars basisschoolleerlingen zullen 1 dag op onze scholen zijn tijdens de aanpassingsweek en 2 dagen in de week in de weken daarna. Aan het einde van de drie weken vanaf 21 september zullen we het proces voor het starten van onderwijs op andere niveaus en klassen opnieuw evalueren.

Ouderlijke toestemming is belangrijk voor ons bij het starten van face-to-face onderwijs. Als onze ouders dat willen, kunnen ze een excuus verzinnen om de leerling niet persoonlijk te sturen. In dat geval gaat onze student verder met afstandsonderwijs en wordt hij niet als afwezig beschouwd.

In overeenstemming met de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid zal de klasgrootte worden verdeeld in groepen voor persoonlijk onderwijs en zal de duur van onze kinderen op school worden verkort. De opleiding zal worden voortgezet door middel van afstandsonderwijs naast persoonlijke opleiding. Onderwijs en opleiding zullen dus worden voortgezet door gebruik te maken van zowel face-to-face onderwijs als mogelijkheden voor afstandsonderwijs. De vermindering van de klasgrootte zal evenzeer worden weerspiegeld in schoolbussen.

We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen met betrekking tot netheid en hygiëne in face-to-face onderwijs onder begeleiding van ons ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité. Eerstejaars studenten die het schoolleven niet eerder hebben meegemaakt; We zullen kennis maken met onze verwaterde klaslokalen, ons trainingsprogramma, onze contactloze spellen die ze zullen spelen met betrekking tot sociale afstand, onze inhoud van de week van harmonie die zorgvuldig is bestudeerd en natuurlijk de inspanningen van onze leraren die dit proces zullen dragen.

Met betrekking tot afstandsonderwijs hebben we een zeer intense en probleemloze infrastructuur op EBA Television en het digitale platform van EBA. We geven prioriteit aan live lessen in afstandsonderwijs en we bieden studenten en docenten de mogelijkheid om gelijktijdige en interactieve lessen in een digitale omgeving te geven. We hebben ook op games gebaseerde digitale inhoud voorbereid om onze leerlingen van het eerste leerjaar aan te moedigen van afstandsonderwijs te houden.

Op dit moment is ons enige doel om onze kinderen samen te brengen met hun scholen en om onze kinderen te verwelkomen die op 21 september naar school gaan. Met onze docenten, scholen, al onze aandacht en toewijding zijn we hier klaar voor. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen