Installatie van audioaankondigingen en waarschuwingssysteem in het stationsgebied van Malatya

Installatie van audioaankondigingen en waarschuwingssysteem in het stationsgebied van Malatya
Installatie van audioaankondigingen en waarschuwingssysteem in het stationsgebied van Malatya

Overdracht van camerabeeldpunten naar TCDD 5th Regional Protection Security Chiefs Guard Points en installeren van een audio-aankondiging- en waarschuwingssysteem op Malatya Station Site met vaste camera naar Speeddome-palen Aanbestedingsresultaat


TC State Railways Operations TCDD 5e regionale inkoopdirectie (TCDD) met KIK-nummer 2020/398493, met een geschatte kostprijs van 1.073.268,57 TL, overdracht van camerabeeldpunten naar TCDD 5e regio Protection Security Chiefs Guard Points 1 bedrijf diende een bod in voor de aanbesteding voor de oprichting van het aankondigings- en waarschuwingssysteem en ERSA ELEKTRONİK GÜVENLİK SİS LTD ontving de aanbesteding met zijn bod van 1.164.180,00.

De aanbesteding betreft de installatie van 35 IP-camera's en 15 Voice Announcement Systemen en de overdracht van de camerabeelden naar de watch boxes. De duur van het werk bedraagt ​​120 (honderdtwintig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen