Lucid Motors Electric Car Air geïntroduceerd

Lucid Motors Electric Car Air geïntroduceerd
Lucid Motors Electric Car Air geïntroduceerd

Tesla Model S was het voertuig dat liet zien dat het mogelijk was om elektrische sportauto's te produceren. Het voertuig, dat al jaren de pionier op dit gebied is, wordt nu geleverd met een concurrent met het Lucid Motors-logo: Air. De prestaties van het voertuig zijn ook erg goed.


Luchtvaartprijzen, waarvan de levering in het voorjaar van 2021 begint, variëren tussen $ 80 en $ 170. Over het algemeen kunnen we zeggen dat deze prijzen vrij gebruikelijk zijn voor het voertuig dat er erg luxe uitziet.

Belangrijke concurrent van Tesla Model S

Tesla Model S, dat bijna zijn enige concurrent is op de markt van luxe elektrische auto's, had nu geen noemenswaardige uitdaging. Lucid Air, een andere auto met argumenten in deze markt, zal in alle opzichten proberen het hoofd te bieden aan zijn concurrent en zijn aandeel uit deze markt halen.

Dankzij de snelle oplaadfunctie passeert het voertuig, dat met slechts 20 minuten opladen een actieradius van ongeveer 500 kilometer kan halen, 400 meter in 9,9 seconden en heeft het een zeer hoog vermogen van 1080 pk.

De totale actieradius van het voertuig werd aangekondigd als 832 kilometer. Laten we zeggen dat de luchtweerstandscoëfficiënt van het voertuig ook 0,21 is, dus het heeft een betere aerodynamica dan Tesla Model S en Porsche Taycan. Er wordt gezegd dat het voertuig minstens 4 verschillende modellen zal hebben.

Breed en ruim interieur

Lucid Motors zegt dat de Air over het algemeen een vrij grote binnenruimte heeft dankzij het minimale interieurontwerp. In feite vallen een zeer ruime cabine en een console met een minimaal en eigentijds design op op de foto's vanuit de auto.

Het basismodel van het voertuig heeft een prijskaartje van 80 duizend dollar en zal in 2022 het laatste model zijn dat op de markt komt. De Air Touring-versie zal worden verkocht voor $ 95 en zal een groter bereik en motorvermogen hebben. De Air Grand Touring zal 139 duizend dollar kosten, dit voertuig met 800 pk komt in de tweede helft van 2021 op de markt. Air Dream Edition, aan de andere kant, zal het eerste model zijn dat wordt uitgebracht met een label van 169 duizend dollar.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen