Logistieke sector kruist naadloos wegen met Continental Hybrid HS3

Logistieke sector kruist naadloos wegen met Continental Hybrid HS3
Logistieke sector kruist naadloos wegen met Continental Hybrid HS3

De hybride HS3-banden, ontworpen door de nieuwe generatie technologie van Continental, besparen niet alleen tijd en geld voor wagenparken, maar stellen chauffeurs ook in staat om soepel te rijden en gemiddeld 100 liter diesel per 1 kilometer te besparen met hun rem- en nat wegdek.


Tegenwoordig is het besparen van zowel tijd als kosten erg belangrijk voor bedrijven die actief zijn in sectoren als logistiek, transport en bouw. Het voorkomen van bandenverlies, een van de grootste kostenposten van wagenparken, heeft de hoogste prioriteit van zowel merken als bedrijven. Nesa Tire, dat gemiddeld 120 kilometer per jaar aflegt en banden in gemiddeld 2,5 jaar verwisselt, gebruikt de hybride HS3-banden die zijn ontworpen door de nieuwe generatie technologie van Continental om tijd en kosten te besparen.

"Onze chauffeurs zijn erg blij met de bijdrage van hybride HS3-banden aan de handling, duurzaamheid en economie van diesel"

30-koppige bemanning en 11 voertuigen logistiek park met Mersin in Turkije's vier dat ene aspect van logistieke diensten Nes Tyre-eigenaar Cumhur Sanli, "voor voertuigveiligheid eerste band volgens belasting en wegomstandigheden is een belangrijk onderwerp dat moet worden geselecteerd. Met dit besef geven wij, als Nesa Tire, de voorkeur aan Continental Hybrid HS3-banden in ons wagenpark. Onze chauffeurs zijn verheugd over de bijdrage van hybride HS3-banden aan het rijgedrag, de duurzaamheid en het zuinigheid van diesel. Bovendien is een andere reden waarom we de voorkeur geven aan het Hybrid HS3-patroon, dat de banden zeer goede winter- en zomerprestaties (M + S) leveren. Hoewel er verschillende factoren zijn die het brandstofverbruik beïnvloeden, hebben we het bandengerelateerde brandstofverbruik verlaagd sinds we Continental Hybrid HS3-banden gingen gebruiken. Onze chauffeurs bespaarden zelfs 100 liter diesel per 1 kilometer. Dit is een zeer belangrijk cijfer voor ons wagenparkbezitters in termen van kostenberekening ”.

"We besparen tijd en kosten met ContiPressureCheck"

Şanlı onderstreepte dat de prestaties van de band erg belangrijk zijn, vooral op lange wegtrajecten, en zei dat de kleinste storing die kan optreden als gevolg van de band tijdens de reis, kan voorkomen dat het vervoerde product zijn plaats op tijd bereikt. Şanlı verklaarde dat de storingen langs de route om deze reden zowel tijd als financieel verlies veroorzaken, en verklaarde dat Continental-banden over het algemeen geen defecten veroorzaken als de nodige controles en onderhoud op tijd worden uitgevoerd. De eigenaar van Nesa Tire, Cumhur Şanlı, verklaarde dat hij tijd en kosten bespaarde met ContiPressureCheck geïnstalleerd op zijn 4 voertuigen, en benadrukte dat ze met dit systeem de bandenverliezen, de grootste kostenpost van de logistieke sector, hebben weggewerkt.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen