Mensen van Konya Let op! Busstation Campus Tramexpedities stopt voor een korte tijd!

Busstation Campus Tram Vluchten in Konya Stopt voor een korte tijd!
Busstation Campus Tram Vluchten in Konya Stopt voor een korte tijd!

Busstation Campus Tram Vluchten in Konya Stopt voor een korte tijd! Er is aangekondigd dat de ritten een tijdje zullen stoppen vanwege de onderhoudswerkzaamheden aan de tramweg in Konya. Metropolitan Municipality heeft aangekondigd dat er een periode van werken zal zijn van het busstation naar de campus.


De aankondiging van de Metropolitan is als volgt; “Aangezien er op donderdag 10 september onderhoud zal plaatsvinden aan de Selcuk University Tramlijn, zullen tramdiensten tussen het busstation en de campus niet meer plaatsvinden na 20.00 uur.

Tijdens het onderhoud zullen de reizen tussen Alaaddin-Otogar worden voortgezet met de tram; De ritten tussen busterminal en campus worden per bus uitgevoerd. 20.20 uur wordt er ook geen expeditie van de Fietstram gemaakt.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen