Buschauffeur in Kocaeli heeft 6 duizend TL afgeleverd bij de eigenaar

Buschauffeur in Kocaeli heeft 6 duizend TL afgeleverd bij de eigenaar

Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark-buschauffeur Hasan Aliş vond en overhandigde de portemonnee van een burger die vanuit Bursa naar Kocaeli kwam als gast, die 6 TL waard was. Terwijl de burger die de portemonnee kocht in tranen uitbarstte van vreugde, zei de beeld- en geluidsopname die op de camera in het voertuig werd weerspiegeld: “Moge Allah tevreden met je zijn, heel erg bedankt dat je mijn portemonnee volledig aan mij hebt overhandigd. Hij hoorde dat hij zei: "Hartelijk dank aan Kocaeli Metropolitan Municipality voor het veilig afleveren van mijn verloren portemonnee".

DE PROCEDURES VOOR VERLOREN GOEDEREN TOEGEPAST


Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark-buschauffeur Hasan Aliş bevond zich op busstation van lijn 265 - Maşukiye. Aan het einde van de rit merkte de bestuurder die bij de laatste stopplaats kwam, dat er een portemonnee op de stoel zat tijdens een routinecontrole na het stoppen van zijn voertuig. Vervolgens volgde hij onmiddellijk de procedures voor verloren voorwerpen. De chauffeur die contact opnam met de ploegbegeleider werd ter bevestiging gevraagd wat er in de portemonnee zat. Bij het controleren van de chauffeur, Aliş, vertelde de ploegbaas dat er 6 TL in de portemonnee, rijbewijs, ID en creditcards zat.

COÖRDINATIE MET 153

Toen de passagier die zijn portemonnee in de bus liet vallen, zich realiseerde dat hij geen portemonnee had, nam hij onmiddellijk contact op met 153 Metropolitan Call Center. 153, aan de andere kant, nam onmiddellijk na het aanmaken van een record contact op met de ploegleider van TransportationPark. Als resultaat van wederzijdse bevestiging werd het nummer van de burger die zijn portemonnee verloor verkregen en bepaalden de chauffeur en het personeel een punt op de route.

SEVİNC'S TRANEN GEBEURD

De locatie-informatie werd aan de chauffeur gegeven om de portemonnee te bezorgen. Later overhandigde de chauffeur Hasan Aliş de portemonnee aan de eigenaar bij de halte Köseköy İstasyon Mahallesi. De burger, die de portemonnee ontving, probeerde 200 TL aan de chauffeur te geven omdat hij zijn portemonnee vond. Maar de burger was verrast door het antwoord van de chauffeur. De chauffeur vroeg de burger om zijn portemonnee te controleren en zei dat dit mijn plicht is, we zijn hier om uw veiligheid en transport te garanderen. Terwijl de burger de chauffeur keer op keer bedankte, barstte hij in tranen uit van vreugde. Aan de burgerbestuurder; 'God zegene je, heel erg bedankt dat je me mijn portemonnee volledig hebt overhandigd. Ik bedank ook de Kocaeli Metropolitan Municipality voor het veilig bezorgen van mijn verloren portemonnee ”.

"WIE IN MIJN PLAATS WAS, ZOU HETZELFDE DOEN"

Bestuurder Hasan Aliş zei dat hij erg blij was met de zinvolle zet die hij maakte. We zijn opgeleid over hoe we dergelijke evenementen kunnen ervaren voordat we aannemen en wat we in dergelijke situaties kunnen doen. Ik vervulde ook mijn plicht van menselijkheid, burgerschap. Degene die in mijn plaats was, zou hetzelfde doen. Al mijn medebestuurders zouden hetzelfde doen als ik. "Als de familie TransportationPark is het onze plicht om niet alleen onze passagiers van de ene plaats naar de andere te brengen, maar ook om hen te helpen in geval van dergelijke incidenten, hun veiligheid en onze belangrijkste taak."babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen