Leuningen op bruggen en bermen in Kocaeli zijn geschilderd in turkoois en wit

Leuningen op bruggen en bermen in Kocaeli zijn geschilderd in turkoois en wit
Leuningen op bruggen en bermen in Kocaeli zijn geschilderd in turkoois en wit

De Kocaeli Metropolitan Municipality, die veel projecten op het gebied van transport heeft geïmplementeerd, negeert niet de werken voor een meer esthetisch uiterlijk van de wegen. In dit kader hebben de teams van de afdeling Park en Tuinen schilderwerkzaamheden aan de brug en bermleuningen uitgevoerd. De leuningen waren turkoois en wit geverfd.

3 DUIZEND 140 METRETULEN


In het kader van de studie hebben de teams van de afdeling Parken en Tuinen het schilderen van de vangrails aan de zijkanten van de SEKA-brug (gevangenis), de zijweg Körfez Şirinyalı, de wegen Dilovası D-100, Körfez D-100 en Kaşgaldere Picnic Area uitgevoerd. In het kader van het onderzoek is in totaal 3 duizend 140 meter (meter tule) leuning geschilderd. De balustrades geschilderd in turquoise en witte kleuren werden uitgevoerd met 7 personeelsleden.

VOOR EEN BETERE LOOK

Kocaeli Metropolitan Municipality, dat de waardering van de burgers heeft gekregen met wegenbouw- en reparatiewerkzaamheden, streeft er ook naar om het landschap en de visuele esthetiek te verbeteren na wegenbouwwerken. Metropolitan bruggen, draagt ​​op regelmatige afstanden het schilderwerk van de leuningen langs de weg en kruispunten.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen