20 kilometer vangrail te bouwen op wegen door Kocaeli

20 kilometer vangrail te bouwen op wegen door Kocaeli
20 kilometer vangrail te bouwen op wegen door Kocaeli

Voor de fabricage van nieuwe vangrails op wegen in Kocaeli en voor de reparatie van beschadigde vangrails, werden in Kocaeli City-wide 5 stadia beloond voor de ontmanteling van beschadigde vangrails op verschillende wegen en de aanleg van snelwegvangrails.

20 KILOMETER AUTO HANDRACK WORDT GEMAAKT


De Kocaeli Metropolitan Municipality hecht belang aan wegcomfort bij het transport en hecht ook belang aan verkeersveiligheid. Voor de reparatie van beschadigde vangrails op de wegen door de stad en voor de fabricage van nieuwe vangrails, werd op dinsdag 25 augustus de aanbesteding uitgeschreven door de Metropolitan Municipality voor de ontmanteling van beschadigde snelwegvangrails en de aanleg van de vangrail voor 5 stadia van Kocaeli City-wide. In het kader van de werkzaamheden wordt 20 kilometer nieuwe vangrails vervaardigd.

DE REPARATIE WORDT 6 KM UITGEVOERD

In het kader van de uit te voeren bouwwerkzaamheden zal 20 kilometer nieuwe leuning worden vervaardigd. Naast de nieuwe producties worden de beschadigde 6 kilometer lange vangrails op de wegen in Kocaeli gerepareerd. Met de uit te voeren werkzaamheden zullen de wegen er overzichtelijker uitzien en beter verkeersveilig zijn.

3 BEDRIJVEN HEBBEN IN DE INSCHRIJVING AANGEBODEN

Drie bedrijven hebben een bod ingediend voor de aanbesteding voor de ontmanteling van beschadigde snelwegvangrails en de bouw van de vangrail voor 5 stadia van Kocaeli City-wide, gehouden in het hoofdgebouw van de Kocaeli Metropolitan Municipality. Terwijl het hoogste bod kwam van Antakya Galvaniz LTD met 3 miljoen 948 duizend TL, kwam het laagste bod van Çepaş Galvaniz Demirçelik İnşaat met 3 miljoen 769 duizend TL.

BEDRIJVEN EN AANBIEDINGEN

  1. Çepaş Galvaniz 3 miljoen 769 duizend TL
  2. Mina Galvaniz 3 miljoen 791 duizend TL
  3. Antakya verzinkt 3 miljoen 948 duizend TL


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen