Karaismailoğlu onderzoekt 318 Çanakkale brugconstructie op 1915 meter hoogte

Karaismailoğlu onderzoekt 318 Çanakkale brugconstructie op 1915 meter hoogte
Karaismailoğlu onderzoekt 318 Çanakkale brugconstructie op 1915 meter hoogte

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, verklaarde dat de aanleg van de 400 kilometer lange snelweg Noord-Marmara op 21 december voltooid zal zijn.


Minister Adil Karaismailoğlu, die de constructie van de Çanakkale-brug uit 1915 vanuit de lucht onderzocht met een helikopter, ontving informatie van de autoriteiten ter plaatse over de laatste situatie in het project. Karaismailoğlu, die ook de 318 meter hoge toren aan de Aziatische kant van de brug heeft onderzocht, vertelde verslaggevers dat de geleidetouwen momenteel aan de brug worden getrokken, waarna de catwalks in gebruik worden genomen en de werken zonder onderbreking worden voortgezet in het licht van de plannen.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat 600 mensen deelnamen aan het project, waarvan 5 ingenieurs, en verklaarde dat de cijfers in de investering de symboolfiguren van de wereld zijn. Karaismailoğlu zei: “Het wordt de hoogste stalen voetstukbrug ter wereld met zijn stalen poten 318 meter boven het wateroppervlak. Het wordt een van de breedste bruggen ter wereld, met een overspanning van 2023 meter tussen twee pijlers. In totaal is er een bruglengte van 4 duizend 600 meter. In het kader van dit project zal 101 kilometer tussen Malkara en Çanakkale worden voltooid in het kader van dit project. Na voltooiing worden de reizen die 1,5 uur duren, teruggebracht tot 6-7 minuten. Net als in de Çanakkale-brug uit 1915 hebben we in elk deel van ons land zeer waardevolle werken ”.

De Zee van Marmara en de Marmara-regio worden verwerkt als gouden kettingen

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat Azië vanuit Çanakkale met Europa zal worden verbonden met de Noordelijke Marmara-snelweg en de Çanakkale-brug uit 400, die de Marmara-regio voltooit met een as van 1915 kilometer, en zei: “De 400 kilometer lange Noord-Marmara-snelweg gaat verder. Ik hoop dat we dit weekend het 5e deel afronden. Op 21 december hebben we de hele snelweg Noord-Marmara met zijn 6e deel voltooid. We hebben de Osmangazi-brug geopend, hij werkt. De snelweg Istanbul-Izmir is actief. We borduren de Zee van Marmara en de Marmara-regio als een gouden ketting. Dit zijn zeer waardevolle projecten voor ons land, voor de wereld, en projecten die kunnen worden geleerd als een les waar de hele wereld jaloers op is, zowel met transport als met techniek ”.

Karaismailoğlu, die opmerkte dat ze het project ter plaatse hadden onderzocht, verklaarde dat ze bij de werknemers waren die aan het project werkten en hen moreel, motivatie en kracht gaven. Over de recente werken aan de brug zei minister Karaismailoğlu: “De brug ligt achter ons. Geleidetouwen worden momenteel getrokken aan onze Çanakkale-brug uit 1915. Daarna worden de catwalks in gebruik genomen. Wanneer de belangrijkste touwen zijn vervaardigd, plaatsen we onze dekken. "Het werk gaat goed door om ons project op 18 maart 2022 in werking te stellen."

Karaismailoğlu merkte op dat de breedte van de Çanakkale-brug uit 1915 45 meter zal zijn en benadrukte dat ze de voortgang en ontwikkelingen van het project dagelijks ongeduldig volgen, en verklaarde dat de werken zonder onderbreking doorgaan in het licht van de plannen.

Minister Karaismailoğlu, die een onderzoek deed door de 1915 meter hoge toren aan de Aziatische kant van de Çanakkale-brug uit 318 te beklimmen in het kader van zijn bezoeken aan de bouwplaats, verklaarde dat de Straat van Dardanellen van tijd tot tijd was afgesloten voor verkeer met beperkingen per uur in het kader van de werken, en ging als volgt verder:

“Ik hoop dat we ons project op 18 maart 2022 samen voor de wereld openen. Deze investeringen zijn erg belangrijk. Het werken en managen van deze projecten is een aparte waarde. We kennen ook de waarde hiervan. Deze projecten zullen voorbeeldprojecten zijn voor toekomstige generaties. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen