Capital Market, Cooperatives Fair gaat van start in Turkije

Kapitaalmarkt gaat van start op de markt voor coöperaties in Turkije
Kapitaalmarkt gaat van start op de markt voor coöperaties in Turkije

Ankara Metropolitan Mayor Mansoor Slow vrouwencoöperaties en is gevestigd aan het begin van het project gesteund door binnenlandse producenten "Capital Market", georganiseerde coöperaties woonden de 4e beurs in Ankara, Turkije bij. Op de beurs, die tot en met 27 september open is op het ATO Congresium, worden lokale producten van 13 coöperaties en vakbonden gepresenteerd op de stand van Başkent Market.


De Metropolitan Municipality van Ankara blijft een voorbeeld voor andere gemeenten met projecten die prioriteit geven aan plattelandsontwikkeling.

"Başkent Market", een van de projecten van burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling en economie van binnenlandse producenten, vooral vrouwencoöperaties, werd voor het eerst op een beurs tentoongesteld. Capital Market, georganiseerd door het Ministerie van Handel, woonde de 4e ATO Congresium Turkey Cooperatives Fair bij.

HET MARKTMODEL DAT DE FABRIKANT EN DE CONSUMENT RECHTSTREEKS ONTMOET: BAŞENT MARKET

Başkent Market, die opereert binnen de Metropolitan Municipality Ankara Public Bread Factory, zal lokale producten introduceren die zijn gekocht bij vrouwencoöperaties en lokale vakbonden op de beurs, die geopend zal zijn van 24-27 september.

De vele Turkse provincies van de 150 coöperaties sluiten zich aan bij 4. Turkije's stand op de Cooperatives Fair-activiteiten in Ankara 13 coöperaties van het leveren van het product exposeren Capital Market, pasta augurken, peulvruchten uit de azijn, totdat de vleesvariëteiten melk en melkproducten 407 de presentatie van het product uitvoert.

GEPLAND OM VOOR VELE PUNTEN OPEN TE STELLEN, ZAL DE KAPITAALMARKT EEN MERK ZIJN

Beweren dat ze de lokale producten brengen die ze kopen van de producentencoöperaties en vakbonden met de garantie van Halk Ekmek bij de burgers tegen betaalbare prijzen, General Manager van Halk Ekmek. Hüseyin Velioğlu gaf de volgende informatie:

“Met de instructie van onze Metropolitan Mayor Mr. Mansur Yavaş hebben wij, als Ankara Public Bread Factory, de 'Başkent Market' in dienst gesteld van de Ankara-producent en -consument. 4. We komen onze eerste keer overeen met de markt voor coöperaties van het merk Turkije Capital Market. We zijn van plan om begin oktober de tweede markt van Başkent in Mamak Şafaktepe te openen. We zijn van plan de Başkent-markt te openen in Kızılay Sakarya Caddesi, GİMAT, Batıkent Atlantis en ASKİ Factory Sales Store tot het nieuwe jaar. Als Başkent-markt zullen we het transportpunt van gezond voedsel in Ankara zijn. "

"WIJ HEBBEN 5 MILJOEN TL BIJDRAGEN AAN DE COOPERATIEVEN VAN DE FABRIKANT"

Bij een bezoek aan de stand van Başkent Market wees Velioğlu erop dat natuurlijke, lokale en gezonde producten geproduceerd door coöperaties en producentenvakbonden aan consumenten worden aangeboden in de fabrieksverkoopwinkels van Başkent Market en Halk Ekmek, en zei: “We hebben tot nu toe bijna 13 miljoen TL bijgedragen aan 2 coöperaties en 5 producentenvakbonden. Met het 'Ankara Rural Strengthening Program' willen we een toeleveringsketen tot stand brengen tussen lokale producenten en consumenten in de hoofdstad. We zijn geen concurrenten van de markten in Ankara, ”zei hij.

DANK VAN DE LOKALE FABRIKANTEN AAN YAVAŞ

Coöperatieve leden die dankzij Başkent Market de mogelijkheid hadden om hun producten te verkopen en deel te nemen aan de beurs, bedankten burgemeester Yavaş voor hun steun.

İmre Bektaş, voorzitter van de coöperatie Kalecik Hanımeli, zei: “We hebben 8 soorten producten die we met onze handen hebben voorbereid. Met deze producten hebben we deelgenomen aan de beurs. Azijn, Kalecik Zwarte Melasse, Kweepeerjam, Noedel, Cevizli Onze donuts en brood zijn erg populair. We zijn erg blij om samen te werken met Ankara Metropolitan Municipality. ”Nilüfer Kart, een van de partners van Polatlı Anatolian Bacıları Women's Cooperative, zei:“ We maken bietenmelasse, kegeljam, sinaasappelworteljam, azijnvariëteiten, noedels en tarhana-variëteiten met de hand en we woonden de beurs met deze producten bij. Onze producten worden verkocht op de Başkent-markt. We willen president Mansur Yavaş bedanken voor het verlenen van deze steun aan ons ”.

Georganiseerd onder de slogan "Producing Together, Growing Together", de beurs, waar veel bedrijven van coöperaties en vakbonden actief in verschillende soorten zoals landbouw, voedsel en veeteelt, vertegenwoordigers van niet-gouvernementele organisaties, e-commerce vertegenwoordigers en marktvertegenwoordigers, te bezoeken zijn tot 27 september.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen