Wegwielrennen kampioenschappen Turkije beëindigd

Het werd gehouden in de Sunflower Valley Bicycle Cycling Road Championships in Turkije en werd in 2020 voltooid door de TBF. Sakarya Büyükşehir Bicycle-team raakte het dak in het kampioenschap, dat getuige was van grote opwinding. Metropolitan atleten wonnen alle 3 de medailles in de categorie mannen.

De Turkse Fietsfederatie die in 2020 door Turkije werd gehouden in de Sunflower Valley Bicycle Cycling Road Championships was het toneel van grote opwinding. Het Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team, dat zijn races tegen de klok markeerde op de eerste dag van het kampioenschap, nam zijn plaats op het podium in op de laatste dag van de races.

President Supreme feliciteerde de atleten

Grote opwinding van het racen naar de scène na de voltooiing van de aankondiging, voorzitter Ekrem Yüce, "Zonnebloem, de modernste fietsfaciliteit in het land, georganiseerd door TBF Road Bike Cycling our valley, we organiseerden het Turkije kampioenschap. Ik wil alle atleten bedanken die hebben deelgenomen aan de race in het kampioenschap en onze atleten feliciteren die hun diploma hebben behaald ”. Competitie aan het einde van Turkije atleten om medaille in de gehouden prijsuitreiking President Erol Küçükbakırc en vice-president Mohammad Berat Alphen, Sakaryaspor Club President Cevat sour, Metropolitan Municipality Youth Services en Ilhan Head of Sports Department van Sheriff Aykaç werd gepresenteerd.

Kampioenschap voltooid

Op de laatste dag van het kampioenschap namen 139.3 atleten uit 22 teams deel aan het 60 km lange wegcircuit in de categorie senioren heren. Terwijl het Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team het podium in de categorie grote mannen aan niemand overliet, eindigde Onur Balkan, een van de atleten van Büyükşehir, de race op de eerste plaats. Balkans teamgenoten Halil İbrahim Doğan voltooiden de race op de tweede plaats en Emre Yavuz op de derde plaats en nam zijn plaats op het podium in. In de laatste race van het kampioenschap streden 17 atleten uit in totaal 56 teams in de categorie jeugd heren. Kaan Soylu Özkalbim van İlgem Cycling Club, een van de atleten die meededen aan het 100 kilometer lange circuit, pakte de eerste plaats, terwijl Ali Osman Çelik van Konya Torku Şeker Spor en Ahmet Maral de tweede en derde plaats deelden.