Jongeren bereiden zich voor op toekomstige technologieën met TEKNOFEST

Jongeren bereiden zich voor op toekomstige technologieën met TEKNOFEST
Jongeren bereiden zich voor op toekomstige technologieën met TEKNOFEST

Het eerste luchtvaart-, ruimtevaart- en technologiefestival van Turkije, een paar dagen voor teknofest, bereiden 100 jonge technologieliefhebbers voor om hun projecten voor wedstrijden in 23 verschillende categorieën te ontwikkelen, zich voorbereiden op de toekomstige technologieën. In totaal hebben 20 teams zich aangemeld bij TEKNOFEST, dat tot doel heeft het personeelsbestand te vergroten dat is opgeleid op het gebied van wetenschap en techniek. Over de hele wereld neemt het impactgebied Covidien-197 deel aan de wedstrijd met hun projecten ondanks de pandemische jeugd "Technologie we zijn toegewijd aan het produceren van een Turkije", zei hij.

TECHNOLOGIE FAVORIETEN KOMEN SAMEN IN GAZIANTEP


National Technology beweegt de slogan waarmee de technologie van Turkije wordt uiteengezet die tot doel heeft te veranderen in een samenleving die TEKNOFEST produceert, 24-27 september, in Gaziantep Middle East Exhibition Centre, Industry and Technology Ministry en Turkey Technology Team Foundation zullen in de uitvoerende macht worden gehouden.

RECORD AANTAL APPLICATIES

In totaal hebben 2020 teams zich aangemeld voor de technologiecompetities die worden georganiseerd in het kader van TEKNOFEST 20, dat tot doel heeft het bewustzijn over technologie en wetenschap in de hele samenleving te vergroten.

DE MEESTE TOEPASSING IS VAN GAZIANTEP

Turkije in 81 provincies van technisch onderlegde TEKNOFEST-technologiewedstrijd voor jongeren die van toepassing is op maximaal 3 891 teams, verwezen naar Gaziantep. De provincies die Gazinantep volgden en in de top 10 kwamen, waren respectievelijk Istanbul, Ankara, Konya, Izmir, Kayseri, Bursa, Kocaeli, Hatay en Adana.

23 VERSCHILLENDE CATEGORIEËN

In tegenstelling tot 23, Biotechnology Innovation Competition, Agricultural Technology Competition, Environment and Energy Technologies Competition, Intelligent Transport Competition, Educational Technology Competition, Helicopter Design Competition, , Jet Engine Design Competition-categorieën zijn toegevoegd.

Een van de TEKNOFEST-technologiecompetities waar jonge mensen die de technologie van de toekomst in lucht, land en zee zullen ondertekenen, met grote motivatie en vastberadenheid worden voorbereid:

  • Raketcompetitie voor jongeren die streven naar het hoogste,
  • Efficiency Challenge Electric Vehicle Competition voor voertuigen die de samenleving naar een milieuvriendelijke wereld met duurzame energie zullen brengen,
  • Competitie voor onbemande onderwatersystemen voor de onderwatertechnologieën van de toekomst,
  • Robotaxi Passenger Autonomous Vehicle Competition voor autonome voertuigen die de toekomst zullen veranderen,
  • Flying Car Design Contest voor het tijdperk van vliegende auto's,
  • Technologiewedstrijd voor het welzijn van de mensheid voor geweldige ideeën en projecten ten behoeve van de mensheid,
  • UAV-concurrentie in het kader van binnenlandse en nationale onbemande luchtvaartuigen,
  • Zwerm UAV-simulatiewedstrijd om taken uit te voeren in het kuddeconcept,
  • Model Satellite Competition voor modelsatellieten die grote hoogten kunnen bereiken en
  • Bevat HACK ZEUGMA om te strijden tegen geavanceerde real-life cyberaanvallen.


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen