Speciale wagen voor fietsers in de metro van Istanbul

Speciale wagen voor fietsers in de metro in Istanbul
Speciale wagen voor fietsers in de metro in Istanbul

Metro Istanbul, een dochteronderneming van IMM, startte een innovatie die de mobiliteit in de stad zal vergroten. Reizigers die met de fiets op railsystemen willen reizen, kunnen op bepaalde tijdstippen gebruikmaken van de laatste wagons van de voertuigen.


Metro Istanbul, een dochteronderneming van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), heeft een nieuwe verordening opgesteld met betrekking tot het gebruik van fietsen in voertuigen om het aantal voertuigen in het verkeer te verminderen en de negatieve effecten van uren in het verkeer te voorkomen. Op de stations hingen richtingaanwijzers voor fietsen.

Met de applicatie, die naar verwachting het gebruik van fietsen door Istanbulites zal doen toenemen, zal zowel sneller als duurzamer vervoer worden geboden. Bovendien wordt milieuverontreiniging voorkomen door de COXNUMX-uitstoot te verminderen.

Gezond leven, gezonde steden ...

Vanaf 16 september kunnen inwoners van Istanbul de hele dag met hun vouwfietsen reizen, en niet-vouwbare fietsen in de laatste wagon van de treinen, behalve tussen 07:00 en 09:00 en 17:00 - 20:00 uur.

De verordening heeft tot doel duurzame stedelijke mobiliteit te ondersteunen door het gebruik van fietsen met een intermodale benadering in het stadsvervoer te vergroten. De applicatie is ook bedoeld om een ​​gezonder en emissievrij leven te stimuleren.

Andere passagiers kwamen ook in aanmerking ...

Metro Istanbul vervoert meer dan 2 miljoen passagiers per dag en heeft niet alleen regels opgesteld voor zijn fietsers, maar ook voor andere passagiers om zijn passagiers comfortabeler en veiliger te kunnen vervoeren. Dankzij de regels die voor fietsers zijn ingevoerd, kunnen andere passagiers veilig reizen zonder nadelige gevolgen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen