Internationale Mevlana-fietstocht voltooid

Internationale Mevlana-fietstocht voltooid
Internationale Mevlana-fietstocht voltooid

De Turkse Fietsfederatie door de Konya Metropolitan Municipality en de gemeenten Karatay, Meram en Seltsjoek, georganiseerd met de steun van de International Cycling Tour of Mevlana, werd voltooid. De winnende atleten ontvingen hun onderscheiding van Konya-gouverneur Vahdettin Özkan, Konya Metropolitan Mayor Uğur İbrahim Altay en het protocol.


Fietsstad Konya, meer gastheer van een internationaal wielerevenement dat traditioneel wordt georganiseerd sinds yaptı.1994, zijn plaats op de internationale kalender voor de aanvraag die werd ingediend in de Internationale Mevlana-fietstocht 2017, door de Turkse wielerfederatie Konya Metropolitan Municipality, Meram, werd gehouden onder de sponsoring van de gemeenten Seltsjoek en Karatay .

5 teams uit vijf landen samen met Turkije en de tour fietsten ongeveer 12 atleten om het niveau van de tweede en laatste etappe te bereiken, beginnend vanaf het Mevlana-plein Cumra nadat de route eindigde voor de gemeente Meram.

In de 133.5 kilometer lange tweede etappekoers; Maksim Piskunov uit Rusland werd kampioen door als eerste over de finish te komen. De tweede plaats werd opnieuw gewonnen door Artur Ershov uit Rusland, terwijl de Fransman Vincent Louiche derde werd.

De winnende atleten aan het einde van de wedstrijd ontvangen hun medailles en bekers; Konya-gouverneur Vahdettin Özkan nam de burgemeester van Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay, Meram Mayor Mustafa Kavuş en het protocol weg.

Turkije Cycling Federation President Erol Küçükbakırc, de gouverneur Ozkan na de wedstrijd, de president ontving een plaquette Altai en protocol.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen