Groenste Office Plaque toegekend aan IETT

Groenste Office Plaque toegekend aan IETT
Groenste Office Plaque toegekend aan IETT

De Greenest Office-plaquette werd uitgereikt aan IETT, dat behoort tot de topinstellingen in de 'Greenest Offices'-enquête die elk jaar door enVision wordt uitgevoerd.


Istanbul Elektrik Tramway and Tunnel Operations (IETT) zorgde na het overschakelen op het elektronische documentbeheersysteem voor een ononderbroken automatisering van bedrijfsprocessen en een aanzienlijke besparing op het papierverbruik.

Volgens de resultaten van de Greenest Office-enquête die elk jaar door enVision wordt uitgevoerd, ontving IETT, die volgens de dit jaar aangekondigde resultaten op de eerste plaats staat, de 'Greenest Office'-plaquette van enVision-functionarissen voor de papierbesparing die ze in de instelling hebben geleverd.

In de plaquette-presentatie die werd gehouden op het IETT-directoraat-generaal, werd de plaquette namens de instelling uitgereikt door plaatsvervangend algemeen managers Dr. Hasan Özçelik, Hamdi Alper Kolukısa en Murat Altıkardeşler ontvingen het. Bij de plaquette die werd gepresenteerd door enVision-functionarissen waren Kutlu Sagay en Ayberk Yurtsever, redacteur van griffier Ülkü Yazıcı, hoofd van de afdeling Personeelszaken en Onderwijs, Naşit Oskay ook aanwezig.

Er zijn tijd- en kostenbesparingen gerealiseerd

IETT plaatsvervangend algemeen directeur Dr. In zijn toespraak na de plaquepresentatie merkte Hasan Özçelik op dat nadat ze het Electronic Document Management System (EDMS) waren gaan gebruiken, ze de bedrijfsprocessen in de organisatie hebben geoptimaliseerd en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen hebben gerealiseerd.

Deputy General Manager Özçelik verklaarde dat de bedrijfsprocessen die met documenten worden uitgevoerd automatisch worden, besluitvormingsprocessen worden versneld, transactiewachtrijen en doorlooptijden worden verkort, menselijke fouten worden geëlimineerd en interne communicatiekanalen zijn beter geworden.

Corporate Communications Manager Ayberk Yurtsever, die de plaquette namens enVision overhandigde, verklaarde in zijn korte toespraak dat ze IETT feliciteerden met de waarde die ze hechten aan zowel technologie als natuur. Yurtsever merkte op dat het voorkomen van het kappen van honderden bomen een belangrijk succes is dankzij de behaalde papierbesparingen, en hij sloot zijn woorden af ​​met hun tevredenheid over het feit dat IETT bovenaan de lijst van groenste kantoren staat.

Miljoenen papieren worden behoed voor afval

Dankzij het Electronic Document Management System, dankzij de verminderde hoeveelheid papier in IETT als gevolg van elektronische transacties, was de bijdrage van de organisatie aan het milieu als volgt:

915 bomen werden gered van de kap, 4,5 miljoen liter water werd bespaard, 258 ton kooldioxide-uitstoot werd voorkomen en 18 ton vast afval werd voorkomen. Zo werd voorkomen dat in die periode circa 7,5 miljoen vellen A4-papier verloren gingen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen