IDO verwacht Kabataş Line Started Expeditions

IDO verwacht Kabataş Line Started Expeditions
IDO verwacht Kabataş Line Started Expeditions

Het aanbieden van het plezier van zeilen aan zijn gasten met de privileges van snelheid, veiligheid en comfort, İDO is een langverwachte Kabataş line lanceerde zijn diensten.


Terwijl İDO lijnen blijft openen die zullen reageren op transportbehoeften en tijdwinst opleveren, Kabataş line lanceerde zijn diensten. In deze richting, nieuw Kabataş- İDO, dat ook Bostancı binnenlandse vluchten aanbiedt aan haar gasten Kabataş- Bursa zal vluchten uitvoeren.

Het aanbieden van het plezier van zeilen aan zijn gasten met de privileges van snelheid, veiligheid en comfort, İDO is een langverwachte Kabataş line lanceerde zijn diensten. IDO anticipeert op de transportbehoeften, opent nieuwe lijnen en maakt de planning van alle lijnen, Kabataş- Bursa-vluchten en twee keer per dag Kabataş- Bostancı zal binnenlandse vluchten uitvoeren.

Tijd besparen Kabataş- Bursa-vluchten

İDO biedt nieuwe lijnen om tijdvoordeel te bieden Kabataş - Hij voegde Bursa-vluchten toe. Kabataş- Bursa-vluchten elke dag; Kabataş/ Kadıköy/ Bursa; Kabataş/ Kadıköy/ Yenikapı / Bursa; Bursa / Yenikapi / Kadıköy/ Kabataş zullen hun route volgen.

Kabataş- Bostancı binnenlands en Kabataş- Met betrekking tot de vertrektijden van Bursa www.ido.com.t isKan informatie krijgen van de verkooppunten in de IDO mobiele applicatie en terminals.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen