Favoriete afdeling van de afgelopen 10 jaar, Aviation Management

Favoriete afdeling van de afgelopen 10 jaar, Aviation Management
Favoriete afdeling van de afgelopen 10 jaar, Aviation Management

In de verklaring van de IRU over dit onderwerp werd onderstreept dat luchtvaartmanagement een van de favoriete afdelingen van de afgelopen 10 jaar is geweest en dat zij de managers van de toekomst hebben opgeleid die voldoen aan de gekwalificeerde personeelsbehoeften van de burgerluchtvaartsector met het programma Luchtvaartmanagement. In de verklaring waarin het belang van Aviation Management wordt benadrukt bij het vormgeven van de toekomst en carrières van studentkandidaten, werd onderstreept dat IRU belangrijke carrièremogelijkheden biedt aan alle studentkandidaten met een opleiding die gericht is op integratie in de sector.


Serap DAŞ, General Manager van Istanbul Rumeli University Flight School, zei het volgende over dit onderwerp; '' Onze studenten die studeren aan de Faculteit Economie, Administratieve en Sociale Wetenschappen, Aviation Management Program, hebben het voorrecht om cursussen te volgen van academici met ervaring in verschillende gebieden van de luchtvaartindustrie en hebben de mogelijkheid om in de luchtvaartgemeenschap te stappen. In het kader van hun trainingsprogramma's komen onze studenten samen met senior executives uit alle gebieden van de industrie, kapiteinspiloten en onze academici die het personeelsbestand beheersen dat de branche nodig heeft, en beslissen welk pad ze willen gaan in de luchtvaartindustrie. Met ons onderwijsmodel en de mogelijkheden die we onze studenten bieden, zijn we begonnen met het trainen van toekomstige piloten met onze RumeliSEM Flight School, volgens onze Civil Air Transport Management, Civil Aviation Cabin Services, Aircraft Technology Programs. We zouden graag zien dat de handtekeningen van Rumelia-jongeren op elk punt van de burgerluchtvaartsector met ons Aviation Management Undergraduate Programme, dat dit jaar werd geopend. ''

Daş gaf gedetailleerde informatie over de inhoud van het programma en zei: “We streven ernaar onze studenten op professionele wijze voor te bereiden op de sector en om een ​​intellectuele achtergrond te hebben. Wanneer al onze academici binnen het lichaam van Aviation Management jarenlang in verschillende eenheden van de sector hebben gewerkt en managers zijn geweest, bieden we onze studenten de theoretische kennis op de beste manier en verwerven we de essentiële kwalificaties voor goed luchtvaartpersoneel. Naast de intensieve Engelse programma's in het curriculum van Aviation Management-studenten, 'Career English'-cursussen en Engelse voorbereidende lessen, die ze desgewenst kunnen voortzetten, zijn beide in de branche met cursussen van veiligheid tot beveiliging, financiën, boekhouding, luchthavenbeheer, menselijke factoren, gronddiensten, beheer van de toeleveringsketen van luchtvaartmaatschappijen. We geven afgestudeerden aan wie veel vraag is en die het vakgebied goed beheersen ”. - Hibyababbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen