General Manager Yazıcı: 'Sivas is een zeer belangrijke stad voor de spoorwegsector'

General Manager Yazıcı: 'Sivas is een zeer belangrijke stad voor de spoorwegsector'
General Manager Yazıcı: 'Sivas is een zeer belangrijke stad voor de spoorwegsector'

De huidige halte van TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı en de begeleidende delegatie was Sivas Region. De delegatie bezocht de werkplekken van het regionale directoraat van Sivas en evalueerde hun activiteiten.


De delegatie, die met Samsun aan haar studiereis naar de regio Sivas begon, bracht een bezoek aan het Directoraat Passagiersdiensten, Logistiek Bureau, Industriële Haven en Samsunport-haven in Samsun.

Kamuran Yazıcı vestigde de aandacht op de pandemie en onderstreepte dat al het personeel in dit opzicht de nodige zorg en aandacht moet tonen.

De delegatie bezocht ook het regionale directoraat van TÜRASAŞ Sivas, dat TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ en TÜDEMSAŞ onder zijn dak verenigde, en sprak over goederenwagons.

Bovendien hebben Yazıcı en zijn metgezellen onderzoeken gedaan op Kavak Station, Passenger Chief, Artova Logistics Chief, die de vullingen ter plaatse heeft onderzocht in Bostankaya, Çetinkaya, Demirdağ, Divriği en Çaltı, de beste logistieke laadcentra van de regio.

Yazıcı hield bijeenkomsten met vertegenwoordigers van ngo's, omdat het er een traditie van heeft gemaakt in elke regio die hij bezocht.

TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı vestigde de aandacht op het feit dat Sivas een spoorwegstad is en zei: “Sivas is een zeer belangrijke stad voor onze industrie. Het bevindt zich op het kruispunt van de oost-west- en noord-zuidlijnen. De spoorlijn Samsun-Sivas is erg belangrijk voor ons vrachtvervoer. Met de vernieuwing en modernisering van deze lijn aangesloten op de haven, is het belang van de operatie in deze lijn toegenomen. Sivas is ook een zeer belangrijk punt voor personen- en vrachtvervoer op de Oost-West-as. Met de ingebruikname van de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn was Sivas per spoor verbonden met een groot gebied van China naar Europa. Sivas is ook een belangrijke stad in termen van de spoorwegindustrie. De productie van binnenlandse en nationale goederenwagons in TÜRASAŞ stelt ons in staat om zeer goede resultaten te behalen in ons bedrijf. De stad Sivas is ook erg belangrijk in termen van beroepsonderwijs op het spoor. Onze jongeren worden opgeleid voor onze sector in afdelingen die verband houden met railsysteemtechnologieën op zowel middelbaar beroepsonderwijs als universitair niveau. Sivas is een stad die dichter bij veel steden komt. Het wordt een stad niet ver van Ankara, Istanbul of zelfs Edirne. Zoals onze minister heeft uitgelegd, blijft er nog maar heel weinig tijd over voor de ingebruikname van de hogesnelheidslijn Ankara-Sivas. Daarom nemen de taken en verantwoordelijkheden van al ons personeel in de Sivas-regio geleidelijk toe en begint een nieuw proces. Ik stuur mijn liefde naar al mijn collega's uit Sivas. " zei.

De laatste stops van General Manager Kamuran Yazıcı waren Erzincan en Kars. Yazıcı's; Na een bezoek aan Erzincan Logistics Directorate, Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief en Passenger Chiefs, was de volgende stop Kars Passenger Management en Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief. Yazıcı sloot zijn reis af na uitgebreid onderzoek op deze werkplekken.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen