Geen wandeling in het openbaar vervoer in Kahramanmaraş

Geen wandeling in het openbaar vervoer in Kahramanmaraş
Geen wandeling in het openbaar vervoer in Kahramanmaraş

De Metropolitan Municipality van Kahramanmaraş verklaarde dat het nieuws met de titel "Verhoging van het openbaar vervoer" in sommige media-organen niet de waarheid weerspiegelde en verklaarde dat het aantal instapkaarten was verminderd in de gebruik-en-neem-tickets.


De grootstedelijke gemeente Kahramanmaraş verklaarde dat het nieuws over "Verhogen naar openbaar vervoer" niet de waarheid weerspiegelde, dat er geen verhoging van de kosten voor openbaar vervoer was en het aantal instapkaarten werd teruggebracht tot twee voor kaarten met een enkele pas.

In de schriftelijke verklaring van KMBB Transportation Services Department over het onderwerp: “De prijs van een wegwerpticket gebruikt in het openbaar vervoer in ons stadscentrum en genummerd 16.01.2020 / 2020-01, gedateerd 02 en genummerd 2 / 10-XNUMX, was de prijs van een wegwerpticket vastgesteld op XNUMX TL.

Wegwerptickets zijn het type kaartje dat wordt verkocht in bussen, dealers en verwerkingscentra voor personalisatie om kaartjes te verstrekken aan burgers die geen Kahramankart van buiten onze stad hebben, en om de grieven weg te nemen van onze burgers die niet kunnen vullen of instappen vanwege onvoldoende saldo.

Onlangs is gebleken dat onze burgers dit type kaartje verkiezen boven Kahramankart. De verkoop van wegwerptickets moet worden afgewogen op het punt van het verstrekken van duurzame openbaarvervoersdiensten vanwege de moeilijkheid om wegwerptickets uit het buitenland te verkrijgen en de nadelen van het voortzetten van de relatie tussen chauffeur en contant geld aangezien ze in de bus worden verkocht. Om deze reden is alleen de prijs van een wegwerpticket bijgewerkt.

Wegwerptickets zijn slechts een alternatieve manier om aan boord te gaan, bovendien instappen met de contactloze creditcard die is ontwikkeld door onze grootstedelijke gemeente, instappen met NFC-technologie, het saldo laden met de Kahramankarta-sms-methode van alle telefoonoperatoren en ze via internet invullen. Ook gepresenteerd op punt. Het volledige tarief voor het instappen bij Kahramankart is 2.8 TL, korting op (student) 1.80 TL, en er is geen prijsverhoging doorgevoerd.

Om deze reden verwachten we dat onze burgers gevoelig zijn voor het gebruik van zuinigere Kahramankards.

De aanvraag voor een wegwerpkaartje is niet alleen een speciale toepassing voor de Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, soortgelijke aanvragen worden gedaan in andere grootstedelijke steden vanwege de hoge kosten en het aanbod van kaarten ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen