Foça Walls Kordon Road Project gaat van start

Foça Walls Kordon Road Project gaat van start
Foça Walls Kordon Road Project gaat van start

De burgemeester van Izmir, Tunç Soyer, zette zijn drukke werk vandaag in Foça en Menemen voort. Burgemeester Soyer, die de infrastructuurwerken met betrekking tot transport onderzocht door de Metropolitan Municipality in Foça, zei dat ze ook het Foça Walls Kordon Road-project zullen starten, dat de historische textuur van de wijk zal onthullen. Burgemeester Soyer ging na Foça naar Menemen en kreeg informatie over de projecten van de stadsdeelgemeente.


Burgemeester Tunç Soyer van de İzmir Metropolitan Municipality is vandaag naar Foça geweest en heeft de infrastructuurprojecten met betrekking tot transport onderzocht die door de İzmir Metropolitan Municipality worden uitgevoerd en gaf de start van nieuwe projecten. Burgemeester Soyer ging na Foça naar Menemen en kreeg informatie over het dierenasiel, de producentenmarkt en de kleuterschool die door de gemeente werden uitgevoerd.

Foca Mayor Fatih Gürbüz, İzmir Metropolitan Municipality Secretaris-generaal Dr. Buğra Gökçe, İzmir Metropolitan Municipality Plaatsvervangend secretaris-generaal Eser Atak, İzmir Metropolitan Municipality plaatsvervangend secretaris-generaal Ertuğrul Brigade en gemeentelijke bureaucraten vergezelden hen.

Prioriteit voor voetgangers in Bağarası

De eerste stop van president Soyer was Bağarası. Burgemeester Soyer, die het 550 meter lange trottoirwerk aan beide zijden van de weg op de İzmir-Foça-weg onderzocht, zei ook dat ze een voetpad naar de voertuigbrug in de regio zullen bouwen om de veiligheid van voetgangers te garanderen.

Het wordt de langste fietsroute van de wijk

İsmail Ası, loco-burgemeester van Foça, hield een presentatie op de gemeentecampus van Foça en gaf informatie over de projecten die gepland waren om in het district te worden uitgevoerd. Ası zei dat een van de belangrijkste behoeften van Foça de wegverbreding tussen Opet Benzinlik en het gemeentegebouw van Yeni (Değirmenlik Caddesi) is, en zei dat met de voltooiing van het project door de grootstedelijke gemeente, de oude ingang van Foça gemakkelijk kan worden verbonden met de nieuwe gemeentecampus en openbare instellingen. Burgemeester Soyer deed onderzoeken in het gebied waar wegenuitbreidingen zullen worden uitgevoerd in Değirmendere Street. Aan de andere kant verklaarden de functionarissen van het Department of Science Affairs dat de patch- en vulprocessen zijn voltooid op het 3 meter lange deel van de weg om de weg uit te breiden. Wanneer het project is voltooid, zal Değirmenlik Caddesi voldoen aan een belangrijke behoefte van de regio met zijn tweebaansweg, fietspad en voetgangerswegen.

In het kader van het President Soyer Foça-programma ontmoette hij ook de managers van de transportcoöperaties in de oude garage. President Soyer, die luisterde naar de problemen waarmee de coöperatieve managers als gevolg van de pandemie werden geconfronteerd, wees erop dat het gunstig zou zijn voor de transportcoöperaties die in het district actief zijn om İZTAŞIT te implementeren.

Modern wandelpad naar het kasteel van Beşkapılar

Burgemeester Soyer, die ook de kustlijn onderzocht in het kader van het Great Sea Coast Project, dat de gemeente Foça wilde uitvoeren, ging naar de kasteelmuren van Başkapılar, een van de belangrijke historische symbolen van de wijk. Burgemeester Soyer sprak met de gemeentelijke bureaucraten over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd door de Metropolitan Municipality van Izmir. In het kader van het Foça Walls 2nd Stage Kordon Road Project zal de loopbrug voor de Foça Castle-muren worden aangebracht en verlicht langs de 372 meter lange kustlijn, er zullen uitkijkterrassen worden gebouwd en informatieborden zullen worden geplaatst over de archeologische waarden van de regio. Zeewater, dat zich in het gedeelte tussen de kasteelmuren en de loopbrug bevindt en door de afwezigheid van stroming voor vervuiling zorgt, wordt geëlimineerd. İzmir Metropolitan Municipality zal 6 duikers in de regio creëren en huidige stromen creëren.

Intens tempo in Menemen

De burgemeester van Izmir, Tunç Soyer, ging na het Foça-programma naar Menemen en bezocht belangrijke projecten die door de districtsgemeente moesten worden uitgevoerd. Na het ontvangen van informatie van de burgemeester van Menemen Serdar Aksoy over het Free Animal Shelter and Animal Hospital-project met een capaciteit van 700 dieren, dat over twee maanden in Seyrek in gebruik zal worden genomen, was de tweede stop van burgemeester Soyer in het district de Producer Villagers Market, die twee weken later zal worden geopend. Burgemeester Soyer deed toen observaties in het oude lerarenhuis, dat zal worden omgebouwd tot een kleuterschool en een kleuterschool, die is gekocht door de gemeente Menemen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen