De periode van fietstram en -bus met fietsapparatuur begint in Konya

De periode van fietstram en -bus met fietsapparatuur begint in Konya
De periode van fietstram en -bus met fietsapparatuur begint in Konya

Het tijdperk van fietstrams en bussen met fietsapparatuur begon in Konya. De Konya Metropolitan Municipality transformeerde een van de veteranen-trams die de inwoners van Konya in het stadsvervoer van 1992 tot 2015 bedienden in een fietstram. De eerste en enige fiets ter wereld in Turkije heeft geen tram op deze manier. Terwijl in sommige landen de trams die reizigers reizen op de fiets kunnen rijden, onderscheidt de fietstram, die exclusief aan fietsers wordt aangeboden, Konya zich in dit opzicht van andere.


Burgemeester Uğur İbrahim Altay, de gemeentelijke gemeente van Konya, verklaarde dat het belang van fietsgebruik vooral werd begrepen tijdens het pandemieproces en zei: “We hebben tot dusver zeer belangrijke projecten geïmplementeerd om van Konya een fietsstad te maken. Konya, 550 kilometer fietsen, is de provincie met het langste fietspad van Turkije. Vanaf vandaag werken we aan de implementatie van nieuwe projecten. Hopelijk leggen we tegen 2023 84 kilometer fietspad extra aan. Konya is een belangrijke fietsstad in Turkije. Voortaan worden studies en projecten uitgevoerd om dit nog meer te benadrukken. Vooral aan fietsenstallingen doen we serieus werk. Om ervoor te zorgen dat mensen hun fiets veilig kunnen achterlaten op de parkeerterreinen, zijn we bezig met het reserveren van fietsen op onze bestaande parkeerterreinen en starten we met de aanleg van privé fietsenstallingen. zei.

Burgemeester Altay gaf informatie over de fietstram en zei: “Vandaag komt er een heel belangrijk project tot leven. In Turkije kun je voor het eerst met de tram reizen met je fiets in het openbaar vervoer. We hebben een tram omgetoverd tot een fietstram. Voortaan kom je met je fiets tot stilstand, stap je in deze tram en ga je waar je maar wilt op de tijden die je ziet op het Smart Public Transportation System. U kunt uw werk doen met uw fiets en daarna met de tram terugkomen naar de gewenste halte. We zijn erg blij om meer voorbeeld van een applicatie in Turkije te implementeren. Dit wordt zowel een nieuw begin voor onze fietsgebruikers als een belangrijk bewustwordingsonderzoek in de stad. Want deze tram zal zijn reis als fietstram voortzetten in de stad als ring. Ik wens onze stad veel succes. We hopen dat je alle fietsen van onze stad gebruikt die actief zijn in Turkije. Hiervoor zullen we als Konya Metropolitan Municipality een pionier en pionier blijven. Al onze Konya samen met onze medeburgers zullen we de belangrijkste wielrenner van Turkije worden. "

21 FIETSEN KUNNEN TEGELIJKERTIJD VEILIG WORDEN VERVOERD

Konya Metropolitan Municipality heeft enkele aanpassingen gedaan om de tram in een fietstram te veranderen. In dit kader werden de dubbele stoelen van de nostalgische tram verwijderd en werden op hun plaatsen fietsbevestigingen aangebracht. De toestellen die 21 fietsen tegelijkertijd veilig in de tram kunnen vervoeren, zijn ontworpen om zonder menselijke aanraking te worden gebruikt. Op de trappen van de tram zijn opklapbare hydraulische oprijplaten geïnstalleerd die synchroon werken met de deuren. Zo kunnen burgers gemakkelijk met de fiets in en uit de tram stappen. De tram, die zal dienen op de tramlijn Alaaddin-Selçuk University, zal passagiers oppikken en afzetten bij haltes die zijn geïntegreerd met fietspaden.

BUSSEN ZIJN OOK FIETS

Openbaar vervoer is een rolmodel in Turkije Konya Metropolitan Municipality, maakte zijn debuut tijdens de fietsersperiode voor bussen die in het stadsvervoer worden gebruikt. Achterin de bussen zijn fietsdragers geplaatst om het fietsgebruik te vergroten. Het onderzoek, dat eerst in 50 bussen is uitgevoerd, wordt straks in alle bussen ingezet.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties