Contract van de stadsziekenhuizen van Elazig is afgelopen

Contract van de stadsziekenhuizen van Elazig is afgelopen
Contract van de stadsziekenhuizen van Elazig is afgelopen

Het contract voor fysiotherapie en revalidatiediensten van Elazig City Hospitals is beëindigd.


In de verklaring aan het Public Disclosure Platform (KAP) door Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş.

"Operator van het stadsziekenhuis Elazig in de vorige verklaringen van ons bedrijf Rönesans Houdstermaatschappijen Rönesans Er werd meegedeeld dat er een overeenkomst was getekend met Operation Services Consultancy Inc. voor het verlenen van fysiotherapie- en revalidatiediensten voor vijf jaar vanaf 01.08.2018. TR Ministerie van Volksgezondheid en Rönesans Het contract van het Elazig City Hospital is aangepast met het publiek-private samenwerkingsmodel tussen Operations Services Consultancy Inc. Dienovereenkomstig zijn revalidatiediensten door het ministerie van Volksgezondheid uitgesloten van het contract en zullen revalidatiediensten door het ministerie worden verleend. Als gevolg van het besluit om revalidatiediensten uit te sluiten van de projectomvang Rönesans Er werd op 11.09.2020 geen contract voor de levering van fysiotherapie en revalidatiediensten ondertekend tussen Operation Services Consultancy Inc. en ons bedrijf, en het desbetreffende contract eindigde met wederzijdse instemming van de partijen. Alle aansprakelijkheden en vaste activa van ons bedrijf met betrekking tot werknemers in de fysiotherapie- en revalidatieactiviteiten van het Elazig City Hospital Rönesans Het wordt gedekt door Operation Services Consultancy Inc. en ons bedrijf is niet aansprakelijk voor enige schade of aansprakelijkheid als gevolg van de beëindiging van het contract. "

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen