EBA-toegangspunten in Izmir Open op 28 september

EBA-toegangspunten in Izmir Open op 28 september
EBA-toegangspunten in Izmir Open op 28 september

Izmir Metropolitan Municipality opent op maandag 10 september 28 EBA-toegangspunten om studenten te ondersteunen bij het volgen van afstandsonderwijs vanwege de pandemie. Bij de EBA-toegangspunten zal aandacht worden besteed aan hygiëneregels en sociale afstand.


Izmir Metropolitan Municipality ondersteunt studenten die vanwege de pandemie afstandsonderwijs krijgen. Metropolitan Municipality opent op maandag 10 september 28 gratis EBA-toegangspunten in de opleidingscentra van de Vocational Factory in verschillende districten voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en middelbare scholieren. Bij de EBA-toegangspunten zal aandacht worden besteed aan hygiëneregels en sociale afstand.

4 GB internet- en tabletondersteuning per maand

İzmir Metropolitan Municipality zal ondersteuning bieden aan kinderen die geen toegang hebben tot internet in de onderwijsperiode 2020-2021, die begon onder pandemische omstandigheden, bestaande uit 4 duizend internetpakketten van 20 GB per maand. Er worden drieduizend tablets uitgedeeld aan kinderen die geen tablet en computer hebben

Burgemeester Tunç Soyer van de İzmir Metropolitan Municipality zei: “Als İzmir Metropolitan Municipality zullen we samen blijven met alle kinderen die studeren in financiële moeilijkheden. We zullen de steun aan het onderwijs niet intrekken ”, zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen