Hoe onderzoekt u de E-Pulse Covid-19-testresultaten? Hoe kunt u een eGovernment Corona-testresultaat opvragen?

Hoe onderzoekt u de E-Pulse Covid-19-testresultaten? Hoe kunt u een eGovernment Corona-testresultaat opvragen?
Hoe onderzoekt u de E-Pulse Covid-19-testresultaten? Hoe kunt u een eGovernment Corona-testresultaat opvragen?

Hoe kan ik het resultaat van de coronatest voor e-overheid opvragen? De strijd tegen het Covid-19-virus, dat begon in China en alle landen van de wereld trof, gaat overal ter wereld door, ook in ons land. Burgers die vermoeden vanwege Covid-19-symptomen hebben de test en kunnen het resultaat te weten komen zonder naar het ziekenhuis te gaan. Dus hoe is de ondervraging van het E-Pulse Covid-19-testresultaat gedaan?


Toepassingen zoals e-government en e-pulse, een van de gemakken die de staat aan de burger biedt, maken het mogelijk om eenvoudig gezondheidstransacties uit te voeren. Coronatestresultaten, zoals het maken van een afspraak en leerresultaten, kunnen ook via e-pulse worden geleerd.

HOE LEER HET RESULTAAT VAN DE E-PULSE COVID-19-TEST?

Burgers die een coronavirus-test hebben, kunnen de resultaten verkrijgen via de "eNabız" -applicatie.

  • Voor uw testresultaten, de eerste e-Pulse (enabiz.gov.trLog in op de pagina. Nadat u het systeem heeft ingevoerd, klikt u op de categorie "Mijn analyse" aan de linkerkant.
  • Klik op de nieuwe pagina die wordt geopend op het scherm "Covid 19 testresultaten".
  • Vul vervolgens uw persoonlijke gegevens in zoals TR ID-nummer, gsm-nummer, barcodenummer U kunt uw eerdere ziekenhuisrapporten, inclusief uw covid-19 testresultaat, bekijken in het venster dat wordt geopend.

WAT IS E-PULSE?

e-Pulse; Burgers kunnen hun persoonlijke gezondheidsinformatie individueel bekijken en beheren via de internetservice en telefoontoepassing; In de praktijk ingevoerd door het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije is een systeem voor persoonlijke gezondheidsdossiers dat in Turkije wordt gebruikt.

Ongeacht waar uw onderzoeken, tests en behandelingen worden uitgevoerd, vanuit e-Nabız kunt u al uw gezondheidsinformatie beheren en toegang krijgen tot uw medische cv op één plek.

'S Werelds grootste en meest uitgebreide onderstation voor gezondheidsinformatica, waartoe u veilig toegang hebt op internet, waar uw medische dossiers kunnen worden geëvalueerd door artsen in het kader van de door u gegeven autorisatie, waardoor de kwaliteit en snelheid van het diagnose- en behandelingsproces wordt verhoogd en een sterk communicatienetwerk tussen u en uw arts tot stand wordt gebracht. structuur.

HOE INLOGGEN OP E-NABIZ?

Authenticatie is mogelijk op twee manieren om in te loggen op het systeem.

1. U kunt inloggen op het systeem met uw TR-nummer met uw E-Government-wachtwoord, E-Signature of Mobile Signature via de E-Devlet gateway (Figuur 1). Wanneer u op het item E-Government klikt, wordt u doorgestuurd naar het item E-Government dat u in Afbeelding 2 ziet.

De gebruiksvoorwaarden staan ​​op het eerste scherm dat u wordt gevraagd om uw profielinformatie aan te maken wanneer u zich aanmeldt. Om uw profiel aan te maken, moet u het vakje naast de tekst "Ik heb de gebruiksvoorwaarden van het e-Nabız-systeem gelezen" aanvinken.

Om uw profielinformatie te creëren, is Fase 2 uw persoonlijke informatie.

Vanuit de opties voor delen kunt u kiezen wie u toegang wilt geven tot uw persoonlijke gezondheidsinformatie. De laatste stap bij het maken van uw profielinformatie is Toegangsinformatie. Hier moet u uw mobiele telefooninformatie en het e-Nabız-wachtwoord dat u wilt gebruiken om in te loggen op het systeem, aanmaken en invoeren. Vervolgens kunt u de e-Nabız activeren door de toegangscode voor eenmalig gebruik die naar uw mobiele telefoon is verzonden in het veld Code bevestigen te typen.

2. Als u geen e-Government-wachtwoord heeft, kunt u inloggen op het systeem door uw gsm-nummer te registreren bij uw huisarts, geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, en door de toegangscode voor eenmalig gebruik te gebruiken die u via een sms naar uw telefoon wordt gestuurd.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen