Corona-regeling voor werkuren in Ankara!

Corona-regeling voor werkuren in Ankara!
Corona-regeling voor werkuren in Ankara!

Het gouverneurschap van Ankara heeft enkele wijzigingen aangebracht in de werktijden van de instellingen onder het gouverneurschap om de verspreiding van de coronavirus-epidemie tot een minimum te beperken. Met de veranderingen was het de bedoeling om de dichtheid en de overdrachtssnelheid van de epidemie te verminderen in het kader van Controlled Social Life.


Met de op 19 augustus gepubliceerde presidentiële circulaire, die aanvullende maatregelen voor overheidsmedewerkers bevat om de verspreiding van de Covid-26-epidemie tot een minimum te beperken, is het principe dat flexibele werkmethoden zoals werken op afstand en roterend werken kunnen worden toegepast op werknemers in openbare instellingen en organisaties, ongeacht hun type baan.

In dit verband zijn enkele wijzigingen aangebracht in de werktijden van instellingen die zijn aangesloten bij het gouverneurschap. Met de verandering was het bedoeld om de dichtheid van mensen in het kader van Controlled Social Life te verminderen en zo de overdrachtssnelheid van de epidemie te beheersen.

Werktijden van de instellingen met betrekking tot de genomen beslissing; Het wordt op vier verschillende manieren toegepast: 08.00-17.00 uur, 08.30-17.30 uur, 09.00-18.00 uur, 10.00-19.00 uur. De instellingen en werktijden waar de werktijden worden gewijzigd, zijn als volgt:babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen