Drukke werktijden op Cengiz Topel Street

Drukke werktijden op Cengiz Topel Street
Drukke werktijden op Cengiz Topel Street

De Kocaeli Metropolitan Municipality blijft de projecten uitvoeren die het produceert om de verkeersdichtheid in alle wijken van de stad te verminderen. Metropolitan Municipality Mayor Assoc. Dr. De transportprojecten waar Tahir Büyükakın in het bijzonder de nadruk op legde, worden snel beëindigd, wederom in opdracht van de president. De wegenbouwwerkzaamheden gaan in hoog tempo door in Cengiz Topel Street, wat het transportprobleem van Darıca grotendeels zal verlichten. Cengiz Topel, dat het verkeer in de regio zal verlichten, is bedoeld om de werken snel te voltooien.

WEGVERLENGING IS VOLTOOID


In het kader van de werken is tot dusver 320 kubieke meter stenen muur met een lengte van 1000 meter vervaardigd. Het regeneratiewerk van de opgraving is nog gaande in het project, waar tweeduizend 2 kubieke meter graafwerkzaamheden werden uitgevoerd. In het project, waar de aanleg van de elektriciteits- en regenwaterleiding wordt voortgezet, is de wegverbreding en de steenmuurproductie van de straat afgerond.

24 METER BREEDTE

Het project, dat wordt vergroot naar een breedte van 24 meter, heeft 2 vertrek-, 2 retour- en 1 parkeerstrook. Ongeveer 8 duizend 200 ton pmt, 6 duizend 400 ton asfalt, 5 duizend vierkante meter parket en 4 duizend meter grens zullen worden gebruikt in het kader van de bovenbouw van wegen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen