Çayırova Tuzla Connection Road voltooid

Çayırova Tuzla Connection Road voltooid
Çayırova Tuzla Connection Road voltooid

Met de voltooiing van de bruggen en verbindingswegen die Çayırova en Tuzla met elkaar verbinden, slaakte de bevolking van de regio een zucht van verlichting. Het project, dat werd uitgevoerd door de Kocaeli Metropolitan Municipality, versnelde de verkeersstroom en bood veel gemak bij het transport. Het vervoer is nu sneller en veiliger in de regio waar industriële vestigingen zijn geconcentreerd, dankzij de bruggen en verbindingswegen die de twee metropolen met elkaar verbinden.

BELANGRIJKE PROJECTEN KOMEN TOT LEVEN


Kocaeli Metropolitan Municipality, dat het leven gemakkelijker maakt door opmerkelijke projecten een voor een uit te voeren, trekt vooral de aandacht met zijn investeringen in transport. Metropolitan, dat belangrijke projecten in Kocaeli heeft uitgevoerd van noord naar zuid van oost naar west, heeft een belangrijk werk verricht door de verbinding tussen Kocaeli en Istanbul te voorzien. Met de brugverbinding tussen Tuzla Şifa Mahallesi en Çayırova is het transport tussen de twee regio's eenvoudiger geworden.

NIEUWE EN GENEZENDE BUREN

De inwoners van Şifa Mahallesi, die via Çiftlik Caddesi de verbindingsweg Şekerpınar konden bereiken, boden vanaf daar toegang tot de stadscentra van Çayırova en İzmit. Met het nieuwe project, door aan te sluiten op de E-80, kan zowel oost-west als noord-zuid transport worden gerealiseerd. De doorgangsbrug en verbindingswegen naar het zuidelijke deel van de vrachtwagenparking in de buurt maakten het transport van Şifa Mahallesi en Çayırova Yeni Mahallesi gemakkelijker.

2500 METER WEG VERVAARDIGD

In het kader van het project is 2 meter weg aangelegd. In het onderzoek is 500 4 kubieke meter beton, 615 ton ijzer, 675 meter regenwaterriolering en 429 meter drinkwaterleiding gemaakt. Voor bruggen zijn 597 meter palen geproduceerd. Binnen de studie werd 852 vierkante meter parket en 5, 600 meter randen gelegd. Op de wegen werd 10 duizend 150 ton asfaltmateriaal gebruikt. Daarnaast werden in het kader van het project aardewerk, boorpalen en straalvoegen vervaardigd.

TWEE GEBOUWDE BRUGGEN

Met de ingebruikname van het project is een aansluiting op de E-80 voorzien en is gezorgd voor verkeersstroom in zowel oost-west als noord-zuid richting. De aangelegde brug en verbindingswegen hebben het district Tuzla Şifa en de regio Çayırova met elkaar verbonden. In het kader van het project werd een brug van 1 en een halve meter lang en 91 meter breed en een brug van 7 meter lang en 90 meter breed gebouwd.

TRANSPORT TUSSEN ÇAYIROVA - TUZLA IS GEMAKKELIJKER

Het transportprobleem tussen Şifa Mahallesi en het district Çayırova, dat geen directe verbinding heeft met de E-80, de Şekerpınar-verbindingsweg, zal worden opgeheven dankzij de aangelegde verbindingswegen. De inwoners van Şifa Mahallesi, die de Şekerpınar-verbindingsweg kunnen bereiken via Çiftlik Avenue, bieden gemakkelijker toegang tot de richting van Çayırova met de voltooiing van het project.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen