Castrol Ford Team Turkije voltooit de voorbereiding voor het World Rally Championship

Castrol Ford Team Turkije voltooit de voorbereiding voor het World Rally Championship
Castrol Ford Team Turkije voltooit de voorbereiding voor het World Rally Championship

De gedrukte geschiedenis de naam die het Europees Kampioenschap in Turkije Castrol Ford Team Turkije geeft, het WRC is een van 's werelds belangrijkste sportevenementen - zal worden gehouden in het Wereldkampioenschap Rally 18-20 september, de kalkoenpoot heeft de voorbereidingen voor de Marmaris Rally voltooid. Dit jaar zullen twee jonge en getalenteerde namen Ali Türkkan en Can Sarıhan strijden in het team, dat zijn organisatie volledig heeft vernieuwd om jong talent naar de Turkse rallysport te halen.


WRC is de grootste sportorganisatie in zijn thuisland Turkije - Marmaris, Turkije-etappe van de World Rally Championship Rally, tussen 19 atleten uit 130 landen dit jaar en wordt gehouden van 65 tot 18 september met deelname van 20 auto's in Marmaris.

WRC Marmaris Rally, het eerste grote en internationale sportevenement dat na lange tijd wordt gehouden, zal worden verreden als de 5e etappe van het World Rally Championship. Tegelijkertijd zullen in het Turkey Rally Championship 2020 de eerste en tweede etappe van de rally worden verreden als de eerste en enige Europese kampioen van Turkije, Castrol Ford Team Turkey Rally Team, die als een volledig team zal strijden.

Castrol Ford Team Turkije zal dit jaar deelnemen aan drie veelbelovend jong talent

Turken verzamelen jonge sterren om de vernieuwing dit jaar pilootpersoneel te ondersteunen met als doel de jonge coureur van Castrol Ford Team in Turkije Emre Hasbay grondig en jonger deel te laten nemen aan de nieuwe toevoeging aan het team, twee jonge en getalenteerde namen Ali Türkkan en Can Sarıhan de WRC - Turkije etappe van Marmaris Rally zal meedoen.

Ali Türkkan - Onur Aslan-duo zal strijden met de gloednieuwe Ford Fiesta Rally4

Ali Türkkan en co-piloot Onur Aslan, geboren in 1999, zullen strijden in de stoel van Ford Fiesta Rally4, de nieuwe auto van Ford die de tweewielaangedreven klasse in de rallywereld heeft gedomineerd. Zijn carrière begon met baanracen en won het Turkije Baankampioenschap Türkkan, maar toen hij 18 jaar oud was, maakte hij in 2019 de overstap van baanraces naar de rally. Eind 2019 nam Castrol Ford Team Turkije als testrace deel aan het koetswerk en de ogen vol met prestaties. Aan het begin van 2020 zal Castrol Ford Team Türkkan-overeenkomst ondertekend met het Turkije Two Wheel Drive Rally Championship en de Rally van Turkije naar Young Drivers Championship zal Castrol Ford Team Turkije vertegenwoordigen.

Emre Hasbay, geboren in 1995, zal het opnemen tegen copiloot Candaş Uzun in de stoel van de Ford Fiesta R2T. Turkije om jonge talenten te geven om te beginnen met rallyen met als doel "Drive to the Future" geselecteerd onder het project en de 2019 Castrol Ford Team-competitie in Turkije binnen de startende Hasbay, 2020 zal het team naar de Turkey Rally Championship Manufacturers 'Cup strijden om waardevolle punten te verdienen.

De zoon van Adnan Sarıhan, een van de voormalige kampioenenpiloten, en een van de nieuwe jonge talenten van het team, Can Sarıhan, geboren in 1998, zal dit jaar strijden met copiloot Afşin Baydar in de stoel van Ford Fiesta R2T. Een jong talent dat van jongs af aan is getraind in de infrastructuur van het team en rally heeft geleerd in de keuken, zal dit jaar het eerste jaar in de pilotenstoel zitten. Het team van Castrol Ford Team Turkije, met uitzondering van amateurpiloten en jonge piloten van in totaal 11 teams, begint de Turkse etappe van het World Rally Championship met de Ford Fiesta.

Het Turkije Rally Championship-team bracht vorig jaar de 4-wielaangedreven Fiesta R5-stoel Umitcan Özdemir dit jaar met co-pilootstoel Batuhan Memişyazıc het duo. In de afgelopen jaren, tweewielaangedreven klasse in de Fiesta R2T-auto met opeenvolgende kampioenschappen die ümitcan Ozdemir behaalden, toen dit jaar voor het eerst werd overgeschakeld op vierwielaandrijving, die bedoeld zal zijn om de auto te leren kennen en het seizoen tot het einde om zichzelf te verbeteren richting het Turkse kampioenschap.

Castrol Ford Team Turkije tweemaal in zijn carrière onder het dak, dat de Rally van Turkije won in het Sunman And Young Drivers Championship, zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in het Ford Fiesta Championship.

Kampioen piloot Murat Bostancı om jonge piloten te begeleiden

Castrol Ford Team Turkije Murat Bostanci van de privépilootstoel van de kampioen van dit jaar, maakte de overstap naar het coachen van de pilootstoel. Bostancı zal dit jaar nauw samenwerken met de jonge piloten van het team. ook vele jaren ervaring en kennis opgedaan in Turkije en Europa zullen nu proberen over te dragen aan andere piloten van het team. Serdar Bostancı, die de teamdirecteur is sinds de eerste dag van het team, zal dit jaar opnieuw als ere aan het hoofd van het team staan.

Castrol Ford Team Turkije, merken, en mikt op het kampioenschap in twee trekt jonge mensen

Ondersteund door jonge piloten in Europa en om naar een competitief niveau te gaan in het Wereldkampioenschap en opnieuw voor het onverdiende internationale kampioenschap in de Turkse rally met als doel Castrol Ford Team Turkije naar Turkije te brengen, dit jaar met de nieuwe structurering, 2020 Turkey Rally Constructors Championship 2020 Turkey Rally Young Pilots Championship 2020 Turkey Rally Championship met de doelstellingen van tweewielaandrijving.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen