Succes in alle uitzendtests in Çamlıca Tower

Succes in alle uitzendtests in Çamlıca Tower
Succes in alle uitzendtests in Çamlıca Tower

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, verklaarde dat de tweede uitzendtests in de Küçük Çamlıca-toren met succes waren voltooid en zei: "Echte uitzendtests van 99 radio's werden tegelijkertijd uitgevoerd en alle radio's werden met succes getest". Karaismailoğlu verklaarde dat de radio-uitzendingen begonnen zijn vanuit Çamlıca Tower en het proces wordt samen met de radiospelers uitgevoerd, zei: “Sinds deze week beginnen we met het verwijderen van de antennes in Çamlıca. Vanaf 2021 zullen we geen antenne meer kunnen zien in Çamlıca. "We zullen onze back-uptoren bouwen en deze tot het einde van het jaar in gebruik nemen."


Minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, zei dat na de eerste tests op 1 september de tweede tests in de nacht van 7 september werden afgerond in de Küçük Çamlıca TV-Radiotoren, waar de laatste hand werd gelegd. Minister Karaismailoğlu onderstreepte in zijn verklaring over de Küçük Çamlıca TV-Radiotoren dat de toren een project van groot belang is en benadrukte dat met de investering voornamelijk radiozenders, en na verloop van tijd, televisiezenders zich zullen verzamelen op één enkele toren.

Karaismailoğlu verklaarde dat het project belangrijk is om te voorkomen dat de antennes die nodig zijn voor radio-televisie-uitzendingen het silhouet van Istanbul vervuilen: “Op het gebied van uitzendingen in ons land heeft elke televisie- of radio-instelling zijn eigen aparte zendmast gebouwd en is Çamlıca Hill veranderd in een metalen bos. Deze zenders creëren een buitengewoon lelijk beeld. "We verzamelen het systeem in één centrum door visuele vervuiling met de nieuwe toren te voorkomen."

Succes in tests

Bakar Karaismailoğlu zei dat er in totaal 25 antennes zijn, 3 in Büyük Çamlıca en 28 in Küçük Çamlıca. Karaismailoğlu verklaarde dat de uitzendingen van de radio's die door de genoemde antennes werden bediend, in groepen naar de Küçük Çamlıca-toren werden getransporteerd, zei Karaismailoğlu: “We hebben alle radio-uitzendingen naar de Çamlıca-toren verplaatst en begonnen met uitzenden vanaf de toren. Er werden tegelijkertijd echte uitzendtests van 99 radio's uitgevoerd. We hebben onze tweede tests met succes afgerond met een vermogen van 3,5 kilowatt tot een maximaal vermogen van 5 kilowatt. Momenteel gaan onze uitzendingen zonder problemen door. We voeren het traject uit samen met de radiobedrijven. Daarnaast zijn er tv-uitzendingen gemaakt. “Alle tests zijn met succes afgerond”.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het landschap en de afwerking in de constructie van de toren zijn gebleven en vervolgde zijn woorden als volgt:

“Vanaf deze week beginnen we met het verwijderen van de antennes die Çamlıca bedekken. Ons doel is om alle antennes in Çamlıca zo snel mogelijk schoon te maken. Vanaf 2021 zullen we geen antenne meer zien in Çamlıca. Daarnaast zullen we de back-uptoren maken en tot eind dit jaar in gebruik nemen. Zo zorgen we ervoor dat de uitzendingen op geen enkele manier worden onderbroken. "

Minister Karaismailoğlu maakte de inschatting dat de Küçük Çamlıca-toren, met zijn 369 meter structurele hoogte, een symbolische structuur zal zijn voor Istanbul, en niet alleen een nieuwe tv- en radiotoren zal zijn in termen van functie.

Zal het centrum van de aantrekkingskracht zijn

Karaismailoğlu onderstreepte ook dat de toren, die werd gebouwd op een oppervlakte van 10 vierkante meter en 578 meter boven zeeniveau, een van de nieuwe toeristische centra van Istanbul zal worden.

Minister Karaismailoğlu zei dat de panoramische liften die in de toren worden gebruikt, aan de ene kant gericht zijn op het historische schiereiland en aan de andere kant op de kust van de Zwarte Zee: "Wanneer de kijkvloeren en restaurants in gebruik worden genomen, wordt het een trekpleister voor zowel toeristen als onze inwoners van Istanbul."

Karaismailoğlu, Turkije en het doen van investeringen in Istanbul, alleen denken ze dat de mensen zeiden dat ze er ijverig voor hebben gewerkt, 's werelds grootste projecten die ze voor Istanbul doen, zeiden dat ze een dienst hebben geopend voor nieuwe projecten.

Minister Karaismailoğlu zei: “Tot vandaag zijn we het werken nooit zat geweest. We zullen blijven werken voor onze burgers, voor onze mooie toekomst ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen