BAKKA Logistics Center Meeting gehouden met TCDD Tasimacilik

BAKKA Logistics Center Meeting gehouden met TCDD Tasimacilik
BAKKA Logistics Center Meeting gehouden met TCDD Tasimacilik

In het kader van de studie Logistics Centre Research and Pre-Feasibility Report, waarvan het voorbereidingsproces door de Western Black Sea Development Agency (BAKKA) loopt, worden face-to-face en online interviews binnen en buiten de regio voortgezet. In deze richting, Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş., een belangrijke stakeholder in logistiek. hield een online bijeenkomst met


TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Regional Manager Sönmez Sefercik, TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Freight Service Manager Levent Öz, TCDD Zonguldak Çatalağzı Logistics Manager Vedat Vecdi Akça, BAKKA Zonguldak Investment Support Office Coördinator Mustafa Ayhan İnanır, expert Kübra Birhan, Strategy Development and Programming Unit Head Mehmet Çetinkaya en het projectteam waren aanwezig.

In de onlinevergadering werd allereerst informatie gegeven over de activiteiten van het Agentschap en werden de achtergrond en verantwoording van het onderzoek naar het Logistiek Centrum en het Pre-Haalbaarheidsrapport gegeven. Vervolgens gaven spoorwegbeambten informatie over de bestaande en geplande logistieke centra van TCDD en hun succesvolle voorbeelden, belastingtypes en capaciteiten, vrachtverkeer met havens, bestaande en geplande spoorlijnen en hun herstelprocessen, de spoorlijn die naar de regio Filyos komt en de uit te voeren projectwerken.

In het kader van het Filyos Valley Project werd de noodzaak van een logistiek centrum in de regio geëvalueerd op het gebied van spoorwegen en werd er onderling van gedachten gewisseld.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen