Kapitaal klaar voor actie

Kapitaal klaar voor actie
Kapitaal klaar voor actie

De Metropolitan Municipality van Ankara heeft de voorbereidingen voor de "European Mobility Week", die elk jaar tussen 16 en 22 september wordt gehouden, afgerond en die steden en gemeenten aanmoedigt om duurzame transportmaatregelen te nemen en te ondersteunen. De openingsbijeenkomst van de week, waar evenementen online zullen worden gehouden vanwege de pandemie, wordt op woensdag 16 september gehouden door burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality van Ankara.


De Metropolitan Municipality van Ankara zal een reeks evenementen organiseren die zeven dagen duren in de "European Mobility Week" die van 16 tot 22 september wordt gehouden.

Evenementen, waar workshops, trainingen, interviews en seminars online zullen worden gehouden vanwege de pandemie, beginnen op woensdag 16 september met een persbericht van burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van de Metropolitan Municipality van Ankara, waarin het doel en de reikwijdte van de week worden vermeld.

KAPITALEN ZULLEN AAN DE FIETS GAAN

Het thema van de European Mobility Week van dit jaar, waaraan tweeduizend 48 steden uit 30 landen zullen deelnemen, is "Zero Emission Mobility for All". "Workshop Duurzame Stedelijke Mobiliteit", "Training Veilig Fietsen", "Voordelen van Fietsen in Transport" en "Gesprek over gezonde stappen en pedalen" zullen worden gehouden om de aandacht te vestigen op nulemissies en het gebruik van fietsen in de stad gedurende de week.

Vrijwillige fietsers uit de hoofdstad fietsen op maandag 21 september ook naar hun werk met het evenement “Ik ga met de fiets naar het werk - Fiets naar het werk”. De foto's en korte filmpjes die ze onderweg maken, worden naar de hashtag "# iseb Biklegidiyorum- # biketowork" gestuurd. De beelden van de wielerliefhebbers van de hoofdstad worden gepubliceerd op de websites van de Metropolitan Municipality, social media accounts en City Screens.

Het programma van de week is als volgt:

  • 16 september woensdag "Persverklaring van de grootstedelijke gemeente van Ankara Mansur Yavaş"
  • 17 september donderdag "Workshop Duurzame Stedelijke Mobiliteit"
  • 18 september vrijdag "Healthy Steps and Pedals Talk"
  • 19 september zaterdag "Safe Bicycle Ride Training"
  • 20 september zondag "Voordelen van fietsen in transport"
  • Maandag 21 september "Ik ga met de fiets naar mijn werk - Bike To Work-evenement"


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen