Contract getekend voor Amasya Nostalgic Tram Project

Contract getekend voor Amasya Nostalgic Tram Project
Contract getekend voor Amasya Nostalgic Tram Project

Er is een contract getekend tussen de Middle Black Sea Development Agency (OKA) en de gemeente voor het nostalgische tramproject, dat een van de belangrijke projecten is van Amasya burgemeester Mehmet Sarı.


President Sarı heeft een contract getekend met İbrahim Ethem Şahin, secretaris-generaal van de Middle Black Sea Development Agency (OKA), voor de studie en haalbaarheidsstudies van de nostalgische tram. Zo is het werk van de nostalgische tram, die naar Amasya zal worden gebracht en de droom is van president Sarı, officieel begonnen.

President Sarı zei: "Ik wens dat onze nostalgische tram, die zal worden uitgevoerd met enquêtes en haalbaarheidsstudies en waarvan de financiële steun wordt gedekt door OKA, gunstig zal zijn voor onze stad en onze burgers."

De Nostalgic Tram-route begint vanaf 55 Evler Mahallesi en bereikt Ferhat en Şirin Museum. Nostalgische tram zal de stad veel aanzien geven. Lokale en buitenlandse gasten zullen langs de rivier de toeristische waarden van de stad kunnen bezoeken.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen