Wat is een commissieverslag? In welke gevallen wordt een commissieverslag uitgebracht?

Wat is een commissieverslag? In welke gevallen wordt een commissieverslag uitgebracht?
Wat is een commissieverslag? In welke gevallen wordt een commissieverslag uitgebracht?

Een van de vereiste documenten tijdens de tewerkstellingsperiode in de publieke of private sector is het delegatierapport. In sommige gevallen kan voor lange verlofperiodes worden gevraagd om een ​​commissieverslag verkregen via een bepaalde procedure. Hoe krijg ik een delegatierapport? Welke documenten zijn vereist voor het delegatieverslag?


Onder de documenten die zijn voorbereid om aan het werk te gaan in de private of publieke sector, is er ook een volwaardig delegatierapport. In sommige gevallen kan een commissieverslag worden verkregen voor langdurig verlof tijdens het werk. Het is noodzakelijk om een ​​bepaalde procedure te volgen om het delegatierapport te verkrijgen.

Het commissierapport is een medisch rapport dat is opgesteld door artsen die deskundig zijn op het gebied van bepaalde ziekten, door deze afzonderlijk te ondertekenen en goed te keuren. Het is een document waarin staat dat de persoon geen gezondheidsstoornis heeft om te werken in het werkveld waarvoor hij solliciteerde. Dit document wordt aangeboden op de werkplek waar de persoon zal werken. Het delegatierapport kan ook door sommige instellingen worden opgevraagd.

Voor het verkrijgen van een commissierapport wordt voor gemiddeld 6-7 ziekten goedkeuring verkregen van individuele artsen van poliklinieken. Sommige documenten zijn ook vereist voor het delegatierapport.

Wat is een delegatierapport?

Het commissieverslag moet worden behandeld door naar de afdelingen van een ziekenhuis te gaan waar basisgezondheidsproblemen zijn. De algemene naam van het rapport voor alle onderzochte secties, niet een rapport van een enkele sectie, is het delegatierapport.

Delegatieverslag Het is een gezondheidsrapport dat tijdens het dienstverband door instellingen en organisaties kan worden opgevraagd. Een persoon die een commissieverslag ontvangt, moet naar bijna 7 - 8 afdelingen gaan en daar worden behandeld. Het opstellen van de rapporten van alle afdelingen als één rapport en hun goedkeuring door het bestuur wordt een commissieverslag genoemd.

Hoe krijg ik een delegatierapport?

Documenten vereist voor het delegatierapport

 • Kopie van ID (met TR-nummer)
 • 3 recente pasfoto's
 • Degenen die geen sociale zekerheid hebben, kunnen in rekening worden gebracht.
 • Aanmeldingsformulier voor het delegatierapport (afkomstig uit het ziekenhuis)

Nadat voor bepaalde ziekten de nodige tests of onderzoeken zijn uitgevoerd en nadat de resultaten zijn verkregen, krijgen individuele artsen toestemming als er geen gezondheidsprobleem is. Het is noodzakelijk om een ​​document voor het commissieverslag bij de ingang van het ziekenhuis mee te nemen en dit document in te vullen en te gebruiken met andere noodzakelijke documenten in de aanvraag. Het document moet zeker aangeven wat het moet meenemen. Allereerst is het nodig om dit van de te analyseren artsen af ​​te nemen.

Volgens hem zijn sommige dagen in ziekenhuizen dagen van delegatierapporten; Het zou gepast zijn om de dag af te spreken. Andere secties kunnen worden voltooid totdat de analyseresultaten zijn verkregen. Omdat het een delegatierapport is, worden transacties uitgevoerd zonder in de rij te hoeven wachten. Het commissierapport ligt klaar met het document ondertekend door de arts wiens laatste analyserapport is verkregen. De voorbereiding van het rapport wordt echter binnen 2-3 dagen geleverd.

Hoe een commissieverslag aanvragen?

De burger die beslist naar welk ziekenhuis hij gaat voor het commissieverslag, moet na zijn bezoek aan het ziekenhuis een schriftelijke aanvraag indienen. De commissie dient een petitie te schrijven waarin zij aangeeft het rapport te willen hebben en om welke reden. Na het schrijven van het verzoekschrift voor het delegatierapport, dient de betaling voor het delegatierapport te geschieden aan de boekhoudafdeling van het ziekenhuis of de afdeling waarbij het verzoekschrift is ingediend.

Sommige ziekenhuizen verstrekken formulieren in plaats van petities en vragen de persoon om dit formulier in te vullen. Aanvragen kunnen ook worden ingediend via deze formulieren, die verzoekschriften vervangen. Delegatierapport voor de school Studenten die willen solliciteren, moeten tijdens de sollicitatiefase dezelfde stappen volgen.

Wat is de vergoeding voor het delegatierapport voor 2020?

Kosten voor delegatierapport is ook in het jaar toegenomen en blijft elk jaar toenemen. Trustees moeten afzonderlijk rapporteren aan het Staatsziekenhuis van de Republiek Turkije. De vergoeding voor het delegatieverslag van particuliere ziekenhuizen varieert afhankelijk van hun eigen voorwaarden.

Delegatierapportkosten van particuliere ziekenhuizen;

 • In particuliere ziekenhuizen varieert het delegatierapport tussen 100 Turkse lira en 300 Turkse lira.

Vergoedingen van het Comité van de Staatsziekenhuizen;

 • In staatsziekenhuizen varieert de vergoeding van de commissie tussen 100 Turkse lira en 150 Turkse lira.

Andere factoren die van invloed zijn op de commissie Rapportage;

 • Toegangsprijs,
 • Behandelingskosten,
 • Document vergoeding

Ziekenhuizen hebben het recht om extra kosten te vragen, zoals. Particuliere ziekenhuizen bepalen de vergoeding van het commissierapport door alle vergoedingen op te nemen. De commissie rapporteert dat de vergoedingen elk jaar veranderen en een gestage stijging laten zien gezien de huidige rente, buitenlandse valuta en belastingtarieven.

Over hoeveel dagen moet ik het delegatierapport ontvangen?

Hoeveel dagen om het delegatierapport te krijgen De vraag is een van de meest merkwaardige vragen. Het delegatierapport wordt binnen maximaal 7 werkdagen bezorgd, afhankelijk van de status van de delegatie. Als een commissierapport via staatsziekenhuizen moet worden verkregen, varieert deze periode tussen 3 en 4 werkdagen en neemt de wachttijd af.

Commissieverslagen zijn een soort rapportage die 's middags vanuit de ziekenhuizen kunnen worden ontvangen en bij de totstandkoming van het rapport wordt niet veel verwacht. Zelfs als de officiële termijn is vastgesteld op 7 werkdagen, is uw rapport binnen minimaal 3 dagen klaar.

Wat is het delegatierapport vereist?

Het delegatierapport wordt meestal gevraagd bij het starten van een nieuwe baan. Er zijn veel instellingen en organisaties die een delegatierapport aanvragen.

Het is mogelijk om ze als volgt op te sommen;

 • Voor vrijstelling van militaire dienst is een commissieverslag vereist.
 • Een medisch rapport is vereist bij het starten van een nieuwe baan.
 • Het is vereist om naar het buitenland te gaan.
 • In gevallen waar verplichte toestemming van de werkplek vereist is, kan door de werkplek om een ​​commissieverslag worden gevraagd.
 • Een commissieverslag is vereist voor situaties met een handicap.
 • Een commissieverslag kan verplicht zijn voor degenen die continu drugs moeten gebruiken.
 • Voor slechthorenden kan een commissieverslag worden opgevraagd.
 • Voor ziekten waarvoor langdurige rust nodig is en vanwege deze rustperiode kan door de instelling een commissierapport worden opgevraagd.
 • Voor prothesesituaties kan een door de commissie goedgekeurd gezondheidsrapport worden aangevraagd.

U kunt onze locatie controleren om een ​​egotate-wachtwoord te krijgen zonder naar PTT-vestigingen te gaan.

Hoe lang is het delegatierapport?

De duur van het delegatierapport is afhankelijk van de toestand van de patiënt. In het gegeven delegatieverslag staat de term "tijdelijke periode". Als er een melding met deze zin wordt gegeven, wordt ook uw volgende controleperiode in de melding vermeld.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen