Adapazarı Train Expeditions Waarom niet?

Adapazarı Train Expeditions Waarom niet?
Adapazarı Train Expeditions Waarom niet?

Het Sakarya Civil Society Platform, gevormd door de vertegenwoordigers van verschillende niet-gouvernementele organisaties in Sakarya en hun voormalige managers, bracht de Adapazarı-trein, ook wel bekend als de Adapazarı-express, op de agenda.


De Adapazarı-trein, die net voor de lokale verkiezingen vorig jaar weer naar Adapazarı Station begon te komen als resultaat van lange inspanningen en campagnes, werd stopgezet vanwege het nieuwe type coronavirus-epidemie.

Terwijl de hogesnelheidstreinen (YHT) in de afgelopen maanden van start zijn gegaan, rijden de regionale treinen, waaronder de Adapazarı-trein, nog niet.

In SASTOP benadrukte hij dat Sakarya de Adapazarı-trein nodig heeft en legde hij uit dat de nodige maatregelen moeten worden genomen en dat de trein moet worden gestart. De verklaring van SASTOP, die Sakarya Afgevaardigden en beheerders noemde, luidt als volgt:

Bel onze beste parlementsleden.

ONZE EILANDTREIN is voor de mensen. Luister naar degenen die de geschiedenis van deze stad kennen. NEEM ONZE NOSTALGISCHE TREIN, die 120 jaar oud is en een van de eerste stations is.

In alle steden van de wereld zijn de stations in het stadscentrum niet schadelijk voor het verkeer in die steden, maar ze zijn om de een of andere reden niet geschikt in onze stad. Treinen van Kocaeli (Izmit) naar Istanbul passeren de stad en Arifiye, Sapanca, Kartepe, Izmit, Derince, Gebze, Pendik, Kartal. Het is niet schadelijk voor Maltepe, Göztepe, Erenköy, Söğütlüçeşme. Hoe schaadt dit de stad? De trein passeert 100 km door de stad. Is de Adapazarı -Arifiye-lijn van 20 kilometer verkeerd? De Adapazarı-trein stopt het verkeer 3 minuut in 1,5 uur, en voertuigen snijden 90 keer de weg, niemand wordt hierdoor gestoord.

De wensen van onze mensen bepalen de behoeften van Sakarya. Alleen aan hun eigen belangen denken en weg zijn van egoïstische ideeën met deze intentie is dat de mensen van onze goedbedoelde Executives die onze nieuwe moderne visie op deze prachtige stad beschermen, de mensen zijn die op zichzelf stemmen. Luister als niet-gouvernementeel platform naar de verzoeken en suggesties van onze mensen, vooral de eigenaren van de stad, en laat u niet misleiden.

In de afgelopen dagen hebben we uit de verklaring in de krant vernomen hoe onze hulpsheriff werd misleid over de eilandtrein. Als publiek kochten we kaartjes in de trein op internet en aan de kassa. De 1e en 2e wagons waren genummerd. Andere wagons kregen evenveel passagiers met ongenummerde kaartjes.

Momenteel in ons land tussen 3 Ankara en Istanbul. 2 Ankara Konya Hogesnelheidsturbine werkt op een afstand van 50% heen en terug. Er rijden treinen tussen Ankara, Sincan en Kayas.

Gebze in Istanbul Halkalı Buitenwijken van werk.

Onze aanbeveling voor onze Adapazarı-trein (rijdende treinen nemen ook gecontroleerde passagiers mee vanwege pandemie. We hebben geleerd dat intercitytreinen niet worden bediend omdat deze controle moeilijk is op tussenstations) In dit geval nemen 50% passagiers van Adapazarı, Arifiye, Izmit, Gebze, Pendik enz. Controlepunten is mogelijk. Het is niet mogelijk om een ​​mening te accepteren dat het onmogelijk is. We denken dat onze beste plaatsvervangers en managers dit probleem gemakkelijk kunnen oplossen met TCCD en ULAŞTIRMA A.Ş.

Beste afgevaardigden, het aantal zitplaatsen in de wagons ligt tussen 74 en 78. Het is ongeveer 5/370 in 390 wagons. sommige stoelen zijn gereserveerd voor personeel. Er worden tickets verkocht voor maximaal 190 passagiers. De wagons worden opnieuw genummerd of ze worden allemaal leeg gelaten en er zal een stoelwaarschuwing worden geschreven zoals overal en er wordt een gezonde reis gemaakt. 1 vertrekken, 950 aankomsten betekent 950 passagiers. Tem zal worden afgelost.

Wat zit er achter het niet rijden van veel comfortabelere en veiligere treinen (hogesnelheidstreinen en buitenwijken) terwijl minibussen, midibussen en bussen passagiers vervoeren met een verstrengelde afstand. Luister naar de wensen van het publiek. Het is onze uitnodiging aan alle afgevaardigden.

Het werk van onze gouverneur Çetin Oktay Kaldirim en onze grootstedelijke burgemeester Ekrem Yücen voor de toekomst van onze stad mag niet met obstakels worden geconfronteerd. De verkiezingen zijn voorbij en al onze plaatsvervangers, onze burgemeesters, jullie zijn de burgemeesters van Sakarya, we zullen op jullie stemmen Luister alstublieft naar de mensen, er is een andere manier dan de trein naar het eiland. Kamer Adaray. Marmaray Gebze-Halkalı Başkentray werkt tussen Sincan-Kayaş en vervoert zelfs staande passagiers. (Natuurlijk moet het in deze omgeving genummerd worden vervoerd) Regional Express rijdt niet door heel Turkije. Wat moeten we dan doen om Adapazarı Expresses te runnen en goedkoop vervoer aan het publiek te bieden? Hier is onze suggestie voor TCDD. Start onmiddellijk de Adaray Suburban-trein tussen Adapazarı en Gebze. Adaray tussen Adapazarı en Gebze zal minimaal 7 TL zijn. (De prijsbeoordeling is natuurlijk van de spoorwegen) Gebze Halkalı De passagiersvergoeding is momenteel 7 TL. Het is onze grootste wens dat deze forenzentrein onmiddellijk wordt gestart. Wat betreft de voordelen, de eerste Adapazarı-passagier zal de andere kant van Istanbul oversteken voor een minimum van TL 1 (prijsbeoordeling is van Taşımacılık A.Ş.). 14. Adapazarı overwegprobleem wordt automatisch geëlimineerd. 2. Wanneer de snelheid van de treinen wordt teruggebracht tot 3 km op een afstand van 2 km van Mithatpaşa Adapazarı, zullen er geen constructies nodig zijn zoals een onderdoorgang en viaduct die in deze regio in tramstatus zullen werken. Om dit alles te laten gebeuren, moeten de heersers van Sakarya ervan overtuigd worden dat de macht van de eigenbelangrijke partijen gebroken is. TCDD-functionarissen moeten ook worden overgehaald. TCDD heeft voldoende suburbane sets geproduceerd in Sakarya. Als TCDD overtuigd is, kunnen deze treinen morgen al aan hun reis beginnen. Sakarya is onze liefste, Sakarya is onze toegevoegde waarde. Sakarya dat goed bestuur ook zal worden gewaardeerd als de stralende ster van Turkije. Sakarya wordt de buitenwijk van Istanbul als dit voorgestelde eenvoudige project wordt geïmplementeerd. Het transportprobleem verdwijnt automatisch. Net als voorheen zal er een toestroom van bezoekers zijn op de Adapazarı-lijn in Istanbul. (Natuurlijk zullen deze bezoeken erg intens zijn als de pandemie eindigt.)

Hebben Adapazarı-mensen vorig jaar hun trein gekregen voor lokale verkiezingen?

Vóór 2012 reden treinen tussen het station Haydarpaşa-Adapazarı nu tussen het station Pendik-Adapazarı en tot slot waren er 5 ritten. Het aantal treinen dat tot 2012 12 (in totaal 24) ritten per dag maakte, is nu vastgesteld op 5 ritten (vertrek, aankomst, 10). De trein is goedkoop en zuinig. Kan 5 mensen tegelijk vervoeren met 360 wagens. Dit betekent dat u dagelijks 2.000 retourvluchten en 4.000 mensen moet bedienen.

Namens het Sakarya Civil Society-platform is de voorzitter van de sessie Att. Ü.Önder Döker SASTOP Station Commission, covoorzitters, Geyve Strait en natuurbehoud. De president. Kamuran Tan, Att. Der Sak Hoofd van de afdeling en Late. Keer terug: Bro Bask. Jacht. Ü.Önder Döker, G.Dön.Erb. Secretaris van de Stichting Armağan Bahadır ,, Tüvasaş GD Yön. Emek.Fikret Kökalp, Sivas.Der. Voorzitter, Aytaçaç Güner. Onderwijzen. Muh. Kid. Bescherming Der. Baskisch. Gülsen Öziş., Fah.Trans. Voorzitter Oktay Ertem. Tafeltennis Htisas Sports Club. Baskisch. Huseyin Balta. Late terugkeer. Voorzitter van de Sakarya Tourism Association Ihsan Mahmutoğul van Muhsin Fed, Turkije. Voorzitter - Sakarya Muh. Der. Baskisch. Erdal Erdem, G. Dön. Zir. Hoofd van de kamer. Hamdi Şenoğlu. Snap. Bis. Natuur. Sport. Der. Baskisch. Sefik Akar, Sak. Motorclub. Baskisch. Adem Koç. & Adapazarı District Council-lid Haluk Akbay .SAÜ. Docent. Denk goed. Der. Lid van. Bingül Opgestegen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen