42 tramvoertuigen zullen worden gekocht voor Çiğli Light Rail System Line

42 tramvoertuigen zullen worden gekocht voor Çiğli Light Rail System Line
42 tramvoertuigen zullen worden gekocht voor Çiğli Light Rail System Line

Metro A.Ş., een van de openbaarvervoersbedrijven van de Izmir Metropolitan Municipality, heeft een aanbesteding geopend voor de aankoop van 20 tramvoertuigen voor gebruik in de Çiğli Light Rail System-lijn, die op 42 oktober wordt aanbesteed.


Metro van İzmir A.Ş. Het zal 42 tramvoertuigen, 131 reserveonderdelen en 11 speciale gereedschappen en uitrusting leveren. De levertijd van tramvoertuigen is 42 maanden. Binnen deze periode zullen alle werkitems die onder het contract vallen worden voltooid en zal de tijdelijke acceptatie en definitieve acceptatie van het hele werk plaatsvinden. Afleverschema 18 trams in 2e maand 20 trams in 2e maand 21 trams in 15e maand Productiealbum, promotievideo's, modellen in 21e maand 24 trams in 15e maand 24 Reserveonderdelen hokken in 131e maand 24 Pennenuitrusting en Voorzieningen 11. Maandelijks 27 Tramvoertuigen Administratie zal na oplevering van de eerste 8 Tramvoertuigen, indien nodig, wijzigingen kunnen aanbrengen in de levertijd en het aantal af te leveren voertuigen en zal dit 2 maanden van tevoren aan de Contractant melden. Dit verandert echter nooit de voorwaarde dat de volledige bestelling aan het einde van de 3e maand na de contractdatum wordt geleverd.

Om de aanbesteding voor de aankoop van tramvoertuigen te bereiken KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties