Treinongeluk waarbij tientallen Ford-auto's op camera werden gesloopt

Treinongeluk waarbij tientallen Ford-auto's op camera werden gesloopt
Treinongeluk waarbij tientallen Ford-auto's op camera werden gesloopt

Luxe auto's van nul km werden binnen enkele minuten gesloopt bij het treinongeluk dat plaatsvond in de regio Memphis, Tennessee in de Verenigde Staten. Dit was terug te zien in de schokkende beelden op de camera's.


In de VS vond op 13 september een groot treinongeluk plaats in de omgeving van Memphis, Tennessee. Het was duidelijk dat de oorzaak van het ongeval een verkeerde berekening van de brughoogte was. De snel oprukkende trein kwam vast te zitten op een brug op de lijn door een verkeerde hoogteberekening. Daarna werden alle nulkilometervoertuigen die door de kanteltrein werden vervoerd, omgeslagen. Als gevolg van de impact werden honderden gloednieuwe auto's van Ford en auto's van het merk Lincoln gesloopt. Volgens de afgelegde verklaring werden alle voertuigen volledig onbruikbaar. Het financiële resultaat van het treinongeval in de VS bedraagt ​​ongeveer 2,5 miljoen dollar. Omdat het lang duurde voordat de trein de hoge vangrail raakte en stopte, was er grote schade aan zowel de trein als de vervoerde ladingen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen