Aanzienlijke verbetering van de productie van binnenlandse Kovid-19-vaccins

Aanzienlijke verbetering van de productie van binnenlandse Kovid-19-vaccins
Aanzienlijke verbetering van de productie van binnenlandse Kovid-19-vaccins

Over het Kovid-19-vaccin van president Recep Tayyip Erdogan: "De infrastructuur van een bedrijf uit de particuliere sector wordt geschikt gemaakt voor de productie van het vaccin." In zijn ogen is TUBITAK-Kovid vertaald in 19 onderzoeken uitgevoerd in het kader van het Turkije Platform. Het bleek dat een van de vaccinatieprojecten, waarop president Erdoğan wees op de eerste maanden van 2021, wordt uitgevoerd in Adıyaman.


Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank bracht een bezoek aan het Vetal-bedrijf, waar in Adıyaman vaccinontwikkelingsonderzoeken werden uitgevoerd. Minister Varank merkte op dat dierproeven in 2 vaccinprojecten zijn afgerond en dat dierproeven in Adıyaman de laatste fase hebben bereikt, zei minister Varank: “We kunnen zeggen dat we zijn gekomen tot klinische faseonderzoeken die zullen plaatsvinden op mensen in onze 3 vaccinprojecten. We bezoeken ze in al onze bedrijven die de infrastructuur hebben om in Turkije te produceren. Vetal is ook een belangrijke kandidaat. " zei.

ER ZIJN 17 PROJECTEN

Turkije, alle snel voortgezette onderzoeken naar het vaccin zullen effectief zijn tegen de hele wereld, zoals Kovid-19. Wetenschappers van het TUBITAK Turkije Kovid-19 Platform werken aan in totaal 17 projecten, waaronder vaccins en medicijnen onder het dak, die moeite hebben om snel resultaten te boeken.

BEZOEK VETAL

Een van deze onderzoeken wordt uitgevoerd in Adıyaman. Minister Varank bezocht Vetal A.Ş., dat in Adıyaman aan vaccins werkt. Zal van het hoogste bioveiligheidsniveau BSL-4 laboratoria in Turkije zijn gevonden bij het onderzoek van het gebouw. Minister Varank werd tijdens zijn bezoek vergezeld door de gouverneur van Adıyaman Mahmut Çuhadar, president van TÜBİTAK Hasan Mandal, afgevaardigden van de AK-partij Adıyaman Ahmet Aydın, Halil Fırat, Yakup Taş en Fatih Toprak en Mehmet Turgut, rector van de Adıyaman Universiteit.

ER ZIJN 17 LABORATORIA

Minister Varank legde een verklaring af tegenover de journalisten na onderzoek van de fabriek waar studies werden uitgevoerd in het kader van de strijd tegen het nieuwe type coronavirus (Kovid-19) in samenwerking met TÜBİTAK en VETAL.

Veterinaire vaccins Varank verklaarde dat een van de bedrijven in Adiyaman, Turkije's beste infrastructuur voor de productie, zei dat het bedrijf 17 biosecure labs heeft.

Varank gaf aan dat Vetal door Varank geproduceerde veterinaire vaccins heeft geëxporteerd, en verklaarde dat het bedrijf ook anti-serumonderzoeken uitvoert met Adıyaman University.

DE SUPERIEURE DAG VAN WETENSCHAPPELIJKE MENSEN

Kovid-19 herinnerde eraan dat ze belangrijke maatregelen nemen tegen het betreden van de Turkse grenzen. Varank In dit verband verklaarde de TUBITAK-19 Kovid dat Turkije het Platform vormt.

Het vaccinproject in die zin dat ze een belangrijke vooruitgang van Varank benadrukken, "Kovid-19 gelanceerd onder de paraplu van TUBITAK Turkije. Ons platform ontwikkelingsproject voor geneesmiddelen en vaccins gaat door met grote vastberadenheid en wetenschappelijke buitengewone inspanningen van onze mensen." zei.

"WE HEBBEN HET NIVEAU VAN DE KLINISCHE FASE BEREIKT IN HET 3 VACCINATIEPROJECT"

Varank zei dat dierexperimenten werden voltooid in 2 projecten in het kader van vaccinontwikkelingsstudies, "Prof. Dr. Onze leraar Osman Erganiş kwam ook op het laatste punt in dierproeven in zijn studie met Vetal. In de volgende fase zal hij zijn dossiers indienen bij ons ministerie van Volksgezondheid. Zo zijn we op ons platform gekomen tot klinische studies in 3 vaccinprojecten. " hij sprak.

WIJ SPREKEN MET HET MINISTERIE VAN GEZONDHEID

“Natuurlijk is de massaproductie van deze vaccins erg belangrijk, net als de ontwikkeling. Deze bedrijven beschikken over de infrastructuur, wij kunnen al onze reizen in Turkije verzorgen. VETAL is ook een belangrijke kandidaat. Onze faciliteit hier is er een die heel gemakkelijk kan worden gebruikt voor de productie van menselijke vaccins met toestemming van ons ministerie van Volksgezondheid. We hebben ook vergaderingen met ons ministerie van Volksgezondheid, de teams hebben deze plek bezocht en onderzocht. Nadat de certificeringsstudies zijn afgerond, willen we onze vaccins produceren, die zich in de fase van menselijke proeven bevinden, en naar een nieuwe fase gaan. "

ER ZAL GENEZING NAAR ONS LAND

Varank, die uitlegde dat ze een lokaal en nationaal vaccin willen aanbieden aan de mensen, "Hopelijk kunnen we vaccins produceren die ons land zullen genezen en die aan onze burgers kunnen aanbieden."

Varank verklaarde dat ze samenwerken met het ministerie van Volksgezondheid op het gebied van vaccinatiestudies en zei: “Het dossier van onze vaccins, waarvan de dierproeven zijn voltooid, is ingediend bij het ministerie van Volksgezondheid. Onder leiding van onze minister worden snel de nodige onderzoeken uitgevoerd. Wij zijn van mening dat we in zeer korte tijd doorgaan naar fase-1, zolang de huidige reviewprocessen zo snel mogelijk worden afgerond. In belangrijke faciliteiten zoals Vetal kunnen vaccins worden geproduceerd die in fase 1- en fase 2-fasen worden gebruikt. We geloven dat we in korte tijd menselijke proeven kunnen starten. " hij sprak.

SINGLE BSL-4 Laboratorium TURKIJE

Aan de andere kant zullen minister Varank, volksgezondheid en werknemers die het risico lopen te verspillen, worden ontwikkeld om veilig dodelijke ziektekiemen te onderzoeken, de hoogst ontvangen informatie van de autoriteiten met betrekking tot de bouw van een bioveiligheidsniveau zullen BSL-4-laboratoria in Turkije hebben.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen