Geïnfecteerde patiënten kunnen in Gaziantep niet met het openbaar vervoer komen

Geïnfecteerde patiënten kunnen in Gaziantep niet met het openbaar vervoer komen
Geïnfecteerde patiënten kunnen in Gaziantep niet met het openbaar vervoer komen

Gaziantep Metropolitan Municipality Department of Health Koronavirüs'l een nieuw type samenwerking (Kovid-19) strijd in het kader van het realiseren van een primeur in Turkije "HPP (Life Eve Common) Code of Practice" -protocol werd ondertekend. Dienovereenkomstig zal de Metropolitan Municipality, door te integreren met het systeem van het ministerie van Volksgezondheid, voorkomen dat burgers positief of in contact komen en op stadsvervoermiddelen stappen, en het risico op besmetting wordt geminimaliseerd.


In de coördinatie van het gouverneurschap van Gaziantep, burgemeester Fatma Şahin en vice-minister van Volksgezondheid Dr. Şuayip Birinci heeft het "HEPP (Hayat Eve Sığar) Code Application" -protocol geïmplementeerd in de stad. In dit kader zal de gezondheidstoestand van 600 duizend mensen die de Gaziantep Card gebruiken worden gecontroleerd en positieve of contactpersonen worden opgevolgd en wordt voorkomen dat ze gebruik maken van het openbaar vervoer in de stad. Daarnaast is de scope van het protocol in korte tijd uitgebreid; Het zal ook worden toegepast bij de in- en uitgang van openbare instellingen.

ŞAHİN: POSITIEVE OF CONTACTBURGERS ZULLEN GEEN OPENBAAR VERVOER GEBRUIKEN

Burgemeester Fatma Şahin, burgemeester van de Metropolitan Municipality, zei hierover: “Om de stad slim te maken, moeten we de ondervonden problemen met technologische infrastructuur oplossen. We doen geweldige werken met de coördinatie van het gouverneurschap, we hebben ons positief onderscheiden van andere steden. Elke dag neemt het aantal gevallen van de epidemie af. Als Gaziantep Metropolitan Municipality zullen we ernaar streven om onze lokale software op elk gebied te gebruiken onder de coördinatie van Gaziantep Governorship. We zullen doorgaan met het tonen van alle soorten begrip van service om de epidemie te beëindigen. Met de transportinfrastructuur van Turkije hebben we ongeveer 4 jaar geleden de beste smart gemaakt. 600 duizend mensen hebben de Gaziantep Card-applicatie gedownload. We hebben een belangrijke fase bereikt in slim transport in Gaziantep. In deze richting hebben we op de knop gedrukt om de HEPP-codescanning die door het ministerie van Volksgezondheid wordt uitgevoerd in Gaziantep te integreren. Vorige week hebben we een reeks consultaties gehad over de behoeften en eisen van het ministerie van Volksgezondheid. Vice-minister van Volksgezondheid Professor die naar de stad kwam voor TEKNOFEST. Dr. De gemeente Gaziantep heeft een belangrijk protocol ondertekend met Muhammet Güven. Momenteel was dit protocol het eerste dat de Gaziantep Metropolitan Municipality passeerde in hun grootstedelijke leven in Turkije. Nu zullen contact of positieve burgers worden geblokkeerd als ze het openbaar vervoer proberen te nemen. Daarom is dit protocol van vitaal belang omdat het een slecht resultaat zal veroorzaken bij een contact of een positief geval, dat in het openbaar vervoer zou moeten zijn, terwijl het ons vervoer verzorgt door aandacht te besteden aan de regels van ontsmettingsmiddelen en maskers in het openbaar vervoer.

GÜL: WE ZULLEN HET RISICO VAN DE UITBRAAK HERSTELLEN

Gaziantep-gouverneur Davut Gül herinnerde eraan dat mensen die contact hebben en positief zijn, zichzelf moeten isoleren en zei: “Mensen die in quarantaine zijn en zich goed voelen, gaan soms de straat op. Ze gaan voor andere behoeften. Om deze reden zal dit protocol ons een groot voordeel opleveren en voorkomen dat mensen met positieve gevallen in het openbaar vervoer stappen. De gezondheidsstatus van burgers die 600 duizend Gaziantep-kaarten gebruiken, kan worden waargenomen. Degenen die stadsbussen gebruiken voor vervoer, zullen niet kunnen vervoeren als ze in contact zijn. Het is niet mogelijk de kaart van iemand anders te gebruiken. We zullen het risico resetten. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen