Privé-openbare bussen worden periodiek gedesinfecteerd in Kocaeli

Privé-openbare bussen worden periodiek gedesinfecteerd in Kocaeli
Private openbare bussen in Kocaeli worden periodiek gedesinfecteerd

Kocaeli Metropolitan Municipality zet haar strijd tegen de Coronavirus-epidemie (Covid-19) op elk gebied voort. In deze context worden de voertuigen voor openbaar vervoer die door de burgers worden gebruikt, gedesinfecteerd door de Metropolitan Municipality.

MET ZORG GEVOLGD


Met het einde van de zomer en de feestdagen is het gebruik van het openbaar vervoer toegenomen naarmate het beroepsleven intenser wordt. De Kocaeli Metropolitan Municipality, die elk moment van de strijd tegen de epidemie nauwgezet volgt, blijft de nodige maatregelen nemen, zowel binnen haar eigen lichaam als in overeenstemming met de beslissingen van de Kocaeli Provincial General Hygiene Board. Van deze maatregelen is desinfectie van voertuigen voor openbaar vervoer van groot belang.

PRIVÉ-PUBLIEKE BUSSEN WORDEN DESINFECTIE

Transportpark A.Ş. Het biedt openbaar vervoer aan burgers met zijn 336 bussen en 2 100 particuliere openbare bussen. In het kader van de bestrijding van de epidemie wordt de ontsmetting van particuliere openbare bussen uitgevoerd door de Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department. In deze context worden elke dag desinfectieteams uitgevoerd door desinfectieteams in de West Terminal, South Terminal en East Terminal in het centrum van Izmit, en op de relevante terminals in de districten Gebze, Darıca, Çayırova en Dilovası.

VOORZORGSMAATREGELEN MOETEN WORDEN GEVOLGD

Bij het gebruik van het openbaar vervoer moeten we eerst de regel Clean, Distance en Mask onthouden. Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation gaat door met zowel de desinfectie als de inspecties van voertuigen voor openbaar vervoer voor de gezondheid en veiligheid van de burgers.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen