Pandemische training voor openbare buschauffeurs

Pandemische training voor openbare buschauffeurs
Pandemische training voor openbare buschauffeurs

Voor stadsbuschauffeurs in het kader van het nieuwe type Coronavirus (Kovid-19) door Gaziantep Metropolitan Municipality; Er zijn trainingen gestart op het gebied van persoonlijke hygiëne, ruimtelijke hygiëne, stressmanagement en correcte communicatietechnieken.


De Metropolitan Municipality, die hard heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat burgers beschermende en preventieve maatregelen nemen tegen het infectierisico in de nieuwe normale orde, die is begonnen met de coronavirus-epidemie die al lange tijd mensenlevens bedreigt, heeft een trainingsprogramma opgesteld voor chauffeurs die in openbare stadsbussen werken in het kader van de circulaire van het ministerie van Volksgezondheid. . Deelnemers werden geïnformeerd over persoonlijke hygiëne, ruimtelijke hygiëne, stressmanagement en correcte communicatietechnieken, in het bijzonder de maskers, afstands- en reinigingsregels in stedelijke personenauto's tijdens de training die werd georganiseerd in Çetin Emeç Meeting Hall.

In het trainingsprogramma dat wordt uitgevoerd door de afdeling Human Resources en Institutional Development van de Metropolitan Municipality; Terwijl de chauffeurs de hygiëne, sociale afstandsregels en het belang van ontsmettingsmiddel in het voertuig benadrukten, deden de chauffeurs ervaring op met het correct gebruik van het masker. Daarnaast werd gesteld dat het veelvuldig ontsmetten van contactgebieden zoals stuurwielen van voertuigen van groot belang is om de epidemie te doorbreken.

In het vervolg van de opleiding; Onder de titel Stress Management kregen de deelnemers; Definitie van stress, stressstadia, soorten stress Dagelijkse stress, ontwikkelingsstress en crisisstress werden in detail uitgelegd. Daarnaast werd aangestipt hoe een beschermingsreflex kan worden ontwikkeld voor effectieve problemen die stress veroorzaken, zoals perfectionisme, onvermogen om nee te zeggen, faalangst, familiecrisis, verwachtingen van andere mensen, pensionering, werkangst.

Tenslotte in de training waar de juiste communicatietechnieken werden besproken; Waarom communicatie belangrijk is, interpersoonlijke communicatie, verbale non-verbale communicatie, luisteren, communicatie in het zakenleven, welsprekende spraak, gebaren en gebaren werden verduidelijkt.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen