Onderdoorgangen voor hogesnelheidstreinen in Konya worden conform de normen gemaakt

Onderdoorgangen voor hogesnelheidstreinen in Konya worden conform de normen gemaakt
Onderdoorgangen voor hogesnelheidstreinen in Konya worden conform de normen gemaakt

Burgemeester Uğur İbrahim Altay, burgemeester van Konya, heeft samen met burgemeester Mustafa Kavuş examens afgelegd in Hasanköy, Yaylapınar-Kaş en Taşköprü onderdoorgangen voor hogesnelheidstreinen in het district Meram.

WIJ VERRICHTEN ERNSTIG WERK OM SUBPAS-REGELGEVING TE MAKEN


Burgemeester Altay verklaarde dat er een groot aantal bestemmingsgebieden is gecreëerd in het Meram-district en dat de wegen zo snel mogelijk moeten worden geactiveerd om dit te laten werken en zei: “We beginnen met het standaardiseren van onze onderdoorgangen die zijn gebouwd na de snelle trein. We gaan allebei onteigeningsactiviteiten uitvoeren en er twee rijstroken van maken. Hopelijk brengen we eind 2021 eerst onze Hasanköy-onderdoorgang voor hogesnelheidstreinen naar Konya-standaard. We doen serieus werk om onteigeningsactiviteiten te doen en wegen te openen en onderdoorgangen te regelen. We zullen blijven samenwerken met onze Meram-burgemeester Mustafa Kavuş om de toekomst van Meram veel mooier te maken. " zei.

WIJ DANK U VOOR DE STEUN AAN METROPOLITAN

Burgemeester Mustafa Kavuş van Meram bedankte de Metropolitan Municipality voor hun werk en zei: “We proberen al onze problemen samen op te lossen, ongeacht klein of groot. Moge Allah onze eenheid bestendigen. Onze Hasanköy-onderdoorgang is een intensief gebruikte onderdoorgang. Hopelijk gaan we vanaf 2021 met de steun van onze metropool als project, onteigening en fysieke aanbesteding voor het eerst aan de slag. Ik wil onze Metropolitan Municipality Mayor bedanken voor de steun die hij tot nu toe heeft gegeven en vanaf nu zal geven. " hij sprak.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen