Kocaeli Smart Bicycle System 'KOBİS' werd een familie van 150 duizend mensen

Kocaeli Smart Bicycle System 'KOBİS' werd een familie van 150 duizend mensen
Kocaeli Smart Bicycle System 'KOBİS' werd een familie van 150 duizend mensen

Kocaeli Smart Bike System “KOBİS X-project van Kocaeli Metropolitan Municipality dat in 2014 in gebruik is genomen is 3. met fase 12 werd opgericht in het district. 73-station, 864 slimme parkeerunits en 520 slimme fietsen hebben 150 duizend leden bereikt.

ALTERNATIEF MKB-VERVOER


Kocaeli Smart Bicycle System “KOBİS Kurulan werd opgericht in 2014 om de toegang tot de stad te vergemakkelijken, intermediaire voorzieningen te creëren die het openbaar vervoer voeden en het gebruik van een milieuvriendelijk en duurzaam vervoermiddel aanmoedigen. Het project 6, dat werd ontworpen om in de eerste fase te worden geïntegreerd met het transportnetwerk van het stadscentrum van Izmit, verspreidde zich in het jaar naar het 12-district.

12 LANDSTATION 73 KOBIS

KOBİS breidde het "KOBİS" -project uit in Kocaeli en begon te bedienen met 73 slimme fietsstations, 864 slimme parkeereenheden en 520 slimme fietsen. De stations breidden zich uit naar alle wijken en renovatiewerken kwamen ook tot uiting in de tevredenheid van de burgers. In de Europese Mobiliteitsweek van 2020 bedroeg het aantal KOBIS-leden 150 duizend. Met de KOBİS-service van het Department of Transportation zullen de inspanningen voor burgers om fietsen te gebruiken onder de slogan "Schoner milieu, minder verkeer" worden voortgezet.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen