Mensen van Ankara Pedal For Zero Emission

Mensen van Ankara Pedal For Zero Emission
Mensen van Ankara Pedal For Zero Emission

De Metropolitan Municipality van Ankara bracht de inwoners van de hoofdstad samen met de activiteiten die het organiseert in het kader van de "Europese mobiliteitsweek" die elk jaar tussen 16 en 22 september wordt gehouden. Burgers, die niet ongevoelig bleven voor de oproep van de Algemene Directie van EGO, steunden het evenement door deel te nemen aan de # I do business bike.


De Metropolitan Municipality van Ankara organiseerde verschillende activiteiten in de hoofdstad vanwege de "European Mobility Week".

Inwoners van Başkent toonden grote belangstelling voor de activiteiten die tussen 16 en 22 september werden georganiseerd door de Algemene Directie van de EGO.

INTENSIEVE DEELNAME AAN DE OPROEP 'GA NAAR HET WERK PER FIETS' VANUIT EGO

Om het bewustzijn te vergroten door het gebruik van de fiets als middel van stadsvervoer te stimuleren in het kader van het thema "Zero Emission Mobility for Everyone", werd het evenement # Ik wil fietsen georganiseerd.

Burgers bellen via sociale media-accounts, burgers die deze oproep van de Algemene Directie van EGO steunen, deelden de foto's die ze maakten terwijl ze aan het werk gingen met de hashtag # işeb Biklegidiyorum.

AANDACHT IS GETROKKEN OP DE VOETGANGER EN FIETSRECHTEN

Om de aandacht te vestigen op de rechten van voetgangers en fietsers op de laatste dag van de Europese Mobiliteitsweek, organiseerde de Algemene Directie van het EGO een "City Without Cars Day" -evenement op Bahçelievler Aşkabat Caddesi (7e straat).

Terwijl Akşabat Street tussen 14.00 en 16.00 uur gesloten was voor autoverkeer, in overeenstemming met de toestemming van het gouverneurschap van Ankara, gebruikten de mensen van Başkent zowel fietsen als liepen op straat.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen