Astro Photography Education Tour gehouden in Erciyes

Astro Photography Education Tour gehouden in Erciyes
Astro Photography Education Tour gehouden in Erciyes

Metropolitan Municipality Science Center, Erciyes A.Ş. organiseerde afgelopen weekend de “Erciyes Astro Photography Training Tour”. Turkije's grootste planetarium in de lucht "onderwijs" veldstagiaires herkennen de lucht bij Erciyes sneller, zo verschillend van elkaar en maakten prachtige foto's.


De Metropolitan Municipality blijft de mensen van Kayseri samenbrengen met verschillende activiteiten waarbij de sociale en culturele kant van de stad wordt onthuld. In dit verband hebben Science Center en Erciyes A.Ş. Sky-enthousiastelingen kwamen samen in Erciyes met de "Erciyes Astro Photography Training Tour" die in het weekend werd georganiseerd en elk weekend werd georganiseerd. De cursisten, die een luchttraining kregen, vergezeld door deskundige astronomen in het Science Center, leerden over de planeten en sterrenbeelden, onmiddellijk nadat ze theoretische basisinformatie over astrofotografie hadden gekregen, leerden ze de lucht beter kennen, weg van lichtvervuiling bij Erciyes Ski Center Hacılar Kapı en keken met het blote oog naar de melkweg. .

Met de verkregen theoretische informatie werden indrukwekkende foto's gemaakt met planeten en sterren in Erciyes.

Degenen die willen deelnemen aan de Erciyes Astro Photography Training Tour die elk weekend wordt gehouden www.kayserierciyes.com.tr Ze kunnen solliciteren bij.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen