Passagierscapaciteitslabels worden op voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara geplaatst

Passagierscapaciteitslabels worden op voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara geplaatst
Passagierscapaciteitslabels worden op voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara geplaatst

Passagierscapaciteitslabels zijn aangebracht op voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara; De Metropolitaanse gemeente Ankara neemt aanvullende maatregelen om de passagierscapaciteit in voertuigen voor openbaar vervoer te reorganiseren om de toename van Covid-19-gevallen te voorkomen. Het directoraat-generaal van EGO is begonnen met het aanbrengen van informatielabels over passagiersvervoercapaciteit op ANKARAY- en metrowagons, met name EGO-bussen die in Başkent rijden.


De Metropolitan Municipality van Ankara blijft aanvullende maatregelen nemen om het risico op overdracht van de coronavirus-epidemie te verkleinen.

De Algemene Directie van EGO brengt, in lijn met de beslissing van de Provinciale Algemene Hygiëneraad, ook de vloer aan op de voertuigen van het openbaar vervoer van EGO om te voldoen aan de sociale afstandsregel van minstens 1 meter, en brengt ook informatielabels aan over de capaciteit van het personenvervoer.

NIEUWE BESTELLING IN VOERTUIGEN VOOR HET OPENBAAR VERVOER

Waarschuwingslabels die zijn aangebracht op voertuigen van het openbaar vervoer die dagelijks door de hoofdsteden worden gebruikt, geven cijfers weer over het aantal staande en zittende passagiers.

De algemene directie van EGO, die de maatregelen verhoogt om de naleving van de regels voor sociale afstanden te waarborgen, plaatst de tarieven die zijn bepaald voor voertuigen van verschillende modellen en leeftijden in bussen door afzonderlijke labels voor te bereiden.

VERVOERCAPACITEIT VOOR PERSONEN IN BUSSEN EN RAILSYSTEMEN

In totaal werden 547 waarschuwingslabels aangebracht op 101 solo-bussen en 446 gelede bussen in de vloot van 993 voertuigen van EGO. Informatielabels met betrekking tot de capaciteit van in totaal 33 passagiers worden nog steeds geplaatst op 66 wagons in ANKARAY en 324 wagons in de metro.

Burgers die bussen gebruiken in de hoofdstad kunnen zoveel naast elkaar zitten als de capaciteit die op hun rijbewijs staat vermeld, zonder de fysieke afstandsregels te overtreden. Met de nieuwe regeling worden staande passagiers vervoerd tot 30 procent van de staanplaatsen die op de rijbewijzen staan ​​vermeld in bussen en 50 procent van de staande passagierscapaciteit in railsystemen (ANKARAY en Metro).babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen