Huisvestingscampagne voor mensen die in risicovolle gebouwen wonen

Huisvestingscampagne voor mensen die in risicovolle gebouwen wonen
Huisvestingscampagne voor mensen die in risicovolle gebouwen wonen

KİPTAŞ verkoopt 100 appartementen in het project Pendik Yeilce Aydos voor degenen die in risicovolle gebouwen en gebieden wonen. Aanvragen voor de campagne, waar passende betalingsopties worden aangeboden, beginnen op 30 september.


KİPTAŞ, een dochteronderneming van de Metropolitan Municipality van Istanbul, begint aan een huisvestingscampagne om het bewustzijn van gebouwveiligheid naar een hoger niveau te tillen. In het kader van de campagne zal KİPTAŞ 10 appartementen te koop aanbieden in het Pendik Yeilce Aydos-project, bestaande uit 331 blokken en 100 woningen. De flats in het kader van de campagne zullen voornamelijk worden verkocht aan mensen met risicovolle bouwverslagen in Istanbul of mensen die in risicovolle gebieden wonen.

"WIJ WILLEN BEWUSTWORDING CREËREN"

KİPTAŞ General Manager Ali Kurt gaf informatie over de campagne en zei: “Wij denken dat een transformatiemodel gebaseerd op 'beperkte hulpbronnen maximale efficiëntie' moet worden ontwikkeld om het gebruik van duurzame gebouwen in Istanbul te vergroten. Het is aantoonbaar de snelste oplossing om de risicovolle gebouweigenaren te matchen met de bestaande gebouwenvoorraad in overleg met de overheid, binnen het kader van verstedelijkingsdoelstellingen die bestand zijn tegen de kwetsbaarheden veroorzaakt door rampenrisico's. Om de bewustwording in het kader van dit model te vergroten, bieden wij onze stockappartementen voornamelijk te koop aan aan vastgoedeigenaren die in een risicovol gebouw of in een risicovolle omgeving wonen. In februari 2020 hebben we een soortgelijke campagne gemaakt voor 272 woningen. "We zullen deze stappen blijven nemen voor een efficiënt gebruik van de bestaande gebouwenvoorraad."

BETAALBARE PRIJS- EN BETALINGSMOGELIJKHEDEN

KİPTAŞ hechtte belang aan het bieden van geschikte betalingsvoorwaarden in de campagne, zodat mensen die in risicovolle gebouwen en gebieden wonen in korte tijd naar veilige huizen kunnen verhuizen. Als onderdeel van de campagne zullen de appartementen in de verkoop gaan tegen prijzen vanaf 347 duizend lira in contanten. Bovendien kunnen degenen die dat wensen een van deze huizen bezitten met de juiste looptijdopties die door de banken worden aangeboden.

TOEPASSINGSVOORWAARDEN EN PROCES

Informatie over de campagne is beschikbaar op de website van KİPTAŞ (kiptas.istanbul) en op sociale media-accounts. Bovendien is het mogelijk om gedetailleerde informatie te krijgen door tussen 24 en 30 september een aanvraag in te dienen bij het algemene directoraat van KİPTAŞ in Merkezefendi.

Istanbulieten die aan de campagne willen deelnemen, kunnen zich tussen 30 september en 14 oktober aanmelden. Mensen die ouder zijn dan 18 en de gewoonte hebben om te betalen, zullen kunnen profiteren van de campagne, die een risicovol bouwverslag hebben of geen ander huis hebben dan hun huis in het risicovolle gebied.

KİPTAŞ zal deze gegevens delen met het ministerie van Milieu en Verstedelijking door de toezegging toe te voegen dat het niet zal profiteren van de risicovolle structuur of het huis in het risicovolle gebied alleen of iemand anders door middel van huur aan het contract dat het zal maken met de mensen die huizen kopen van de campagne.

De opbrengst van de verkoopcampagne zal worden gebruikt om sociale huisvesting en stedelijke transformatieprojecten te financieren.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen