Hoe krijg ik een ID en rijbewijs samenvoegen afspraak?

Hoe krijg ik een ID en rijbewijs samenvoegen afspraak?
Hoe krijg ik een ID en rijbewijs samenvoegen afspraak?

Sinds 21 september trekken de benoemingen van het ministerie van Binnenlandse Zaken veel aandacht. Bij de Algemene Directie Bevolking en Burgerschap worden de rijbewijzen op de ID-kaart geladen en worden nieuwe chip-ID's verkregen. Hoewel bekend is dat deze door het ministerie geïnitieerde aanvraag gratis is, zullen transacties niet zonder afspraak plaatsvinden.

Hoe maak je een afspraak?


Afspraken om rijbewijs en identiteitskaart te combineren zijn te vinden op de website van de Algemene Directie Bevolking en Burgerschap. randevu.nvi.gov.tr Dankzij de applicatie die vanaf 199 september is gestart, kunnen burgers één identiteitskaart gebruiken in plaats van twee identiteitskaarten en deze gebruiken als rijbewijs en identiteitsbewijs.

Voor dit proces; Er zijn geen kosten verbonden aan het uploaden van de informatie in het rijbewijs.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen