Het kabelbaanproject van het Sümela-klooster heeft zijn laatste fase bereikt

Het kabelbaanproject van het Sümela-klooster heeft zijn laatste fase bereikt
Het kabelbaanproject van het Sümela-klooster heeft zijn laatste fase bereikt

De eerste bijeenkomst van de gemeenteraad van Trabzon in september vond plaats onder voorzitterschap van de burgemeester van de Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu. De Assembly Hall van de Metropolitan Municipality werd vóór de vergadering grondig gedesinfecteerd door de teams.


Burgemeester Zorluoğlu informeerde de raadsleden over het werk van de Metropolitan Municipality aan het begin van de bijeenkomst, die werd gehouden in overeenstemming met de regels voor sociale afstand.

DE NAAM VAN HÜSEYİN TÜRKER ZAL OVERLEVEN

Burgemeester Zorluoğlu begon zijn toespraak met de herdenking van Hüseyin Türker, hoofd van de Metropolitan Municipality Road Construction Maintenance and Repair Department, die onlangs stierf als gevolg van het coronavirus. Burgemeester Zorluoğlu, die verklaarde dat ze veel pijn hadden als Metropolitan Municipality, zei: “Helaas hebben we onze geliefde vriend van de manager verloren, onze broer, Hüseyin Türker, die al vele jaren belangrijke diensten aan Trabzon levert. We brengen hem nogmaals onze genade over; We wensen zijn vrouw, kinderen en familieleden geduld. De dood van Hüseyin Bey werd overal in Trabzon met groot verdriet onthaald. Hij had contact met iedereen. De dierbare vrouw en kinderen van Hüseyin Bey staan ​​in ons vertrouwen. We hebben allerlei soorten ondersteuning gegeven en zullen dat blijven doen. We zijn begonnen met de bouw van een hele grote campus in Bulak. Het wordt het belangrijkste steunpunt van de Metropolitan Municipality. Wijlen Hüseyin Türker heeft een grote inspanning geleverd om het werk tot nu toe op dit punt te brengen. Als je het gepast vindt, willen we die regio graag de Trabzon Metropolitan Municipality Hüseyin Türker Campus noemen en onze overleden broer vragen om jarenlang in deze stad te worden herinnerd ”.

Hij wenste zijn condoleances aan TEKATAŞ

President Zorluoğlu betuigde zijn condoleances aan TİSKİ General Manager Ali Tekataş en zei: “De gewaardeerde vader van onze General Manager, in een nachtrust, werd herenigd met Rahmet Rahman. Ik ben naar Elazig gegaan voor condoleances en heb jullie allemaal de groeten overgebracht. Ik wens genade van Allah en geduld voor onze dierbare broer Ali Tekataş en zijn familie ”.

STOREY PARKING KOMT BINNENKORT NAAR SERVICE

Burgemeester Zorluoğlu heeft de volgende uitspraken gedaan over de werken die de Metropolitan Municipality heeft gedaan en gepland heeft voor de afgelopen maand: “De dakbedekking en de algemene renovatiewerkzaamheden van het Hamamizade İhsan Bey Culture Center, dat al een tijdje aan het renoveren is, hebben 70% bereikt. Ik hoop dat het in korte tijd klaar zal zijn. De volautomatische parkeergarage met meerdere verdiepingen, die in de vorige periode op de raakweg werd geïnitieerd, bevindt zich in de voorlopige opleveringsfase. Het zal zeer binnenkort in gebruik worden genomen. De bouw van het gastenverblijf dat we bouwen in Ortamahalle, in de wijk Akçaabat, heeft ook de fase van tijdelijke acceptatie bereikt. "

DE HALI-BOUW VAN VROUWEN GAAT SNEL DOOR

“Women's State is een heel belangrijk project voor ons. Daar zijn momenteel opgravingen aan de gang. Omdat het een gevoelige plek is, werken we met de gevoeligheid dat historische en culturele artefacten op elk moment kunnen worden onthuld. We hebben nauw contact met het Museum en de Raad van Beheer. Dus het duurde iets langer. Van tijd tot tijd ontstonden er structuren, deze werden technisch beoordeeld door de relevante besturen. Momenteel is er geen probleem en het bouwproces gaat snel verder.

OM VAST TE STELLEN OP HET TOERISMESEIZOEN 2021

“We hebben veel werk verzet om de Çal-grot een modernere uitstraling te geven. Het werk van ticket-, productverkoop en kijkterras bevindt zich in de voorlopige opleveringsfase. We bouwen een belangrijke faciliteit in Altındere Valley aan de Maçka-weg. Het is een heel leuk restaurant, aan de overkant zullen we het ook aan toeristen aanbieden met enkele bijgebouwen. Hier zijn we het 50% -niveau gepasseerd. We streven ernaar om het jaar 2021 klaar te maken voor het toeristisch seizoen. "

BEELDVERVUILING VERWIJDERD

“We hebben het niveau van 90% bereikt in het gevelrehabilitatieproject dat we rond het plein hebben gedaan. Hoewel er aanvankelijk twijfels waren over de kleuren in de stad, horen we vaak dat Trabzon-geel heel goed bij het plein past op het punt waar we aankomen. 45 gebouwen rond het plein zijn opgeknapt, bewegwijzering en visuele vervuiling zijn volledig verdwenen. De architecten van dit werk zijn onze waardevolle leden van de Algemene Vergadering. Ik wil onze handelaars en gebouweigenaren die in 45 gebouwen in de omgeving van Meydan handelen, bedanken voor hun geduld. "

OTOGAR GEEFT DE STAD EEN AFZONDERLIJK UITZICHT

“De aanbesteding voor het busterminalproject, waar we veel belang aan hechten, vond plaats op 18 augustus. Er waren 3 deelnemers. Ze boden respectievelijk 56, 64 en 67 miljoen. Er waren ook niet-prijselementen in de specificatie. We evalueerden het samen met hen en vanaf vandaag kwam het bedrijf dat qua prijs het voordeligste aanbod aanbood, op de eerste plaats. We zullen dat bedrijf de komende dagen uitnodigen om een ​​contract te sluiten. Het is een heel belangrijk project voor Trabzon. Het zal een meerwaarde zijn voor de regio, het busstation, waar ons Trabzon al jaren op wacht, zal de stad een heel andere uitstraling geven als een uiterst modern en tegelijk werk. Veel succes met dit belangrijke project voor onze stad. "

WE ZULLEN ONTHULLEN MET EEN NIEUW WOONGEBIED IN MOLOZ

“De aanbestedingen voor het gasilhaan- en brandweergebouw dat we gaan maken in de woonruimte die we in de Moloz-site zullen creëren, zijn op 23 juli gedaan en de contracten zijn op 2 september gesloten. Ik hoop dat we deze plek in minder dan een jaar zullen voltooien. Daar hebben we een mooie moderne gasilhane-aanbesteding gemaakt om aan de behoeften van Trabzon te voldoen, vlakbij de nieuw gebouwde grote moskee. Het gebouw van de brandweer heeft daar zijn economische leven voltooid. We zullen het slopen en de brandweer vooral naar onze campus in Bulak halen. We bouwen echter een privécampus voor de brandweer Ortahisar in Moloz. Ik hoop dat het klaar is voordat een jaar voorbij is. Ook hier zullen we in het gebied rond de moskee de komende dagen aanbesteden voor de open en gesloten parkeergarages. We zullen een nieuwe woonruimte hebben die een grote waarde zal toevoegen aan de regio wanneer we dat gebied voltooien, zeg maar Kuyumcukent, Eurasia Bazaar, open en gesloten parkeerterreinen, brede pleinen, cafés, eet- en drinkgelegenheden, kinderspeelgroepen, aanrakingen met betrekking tot jongeren.

2e GEDAAN in TRABZON TURKIJE

“We zijn begonnen met het werk aan Performance Measurement and Talent Center in Sports, dat we beloofden tijdens de verkiezingsperiode. Momenteel alleen beschikbaar in Ankara Pursaklar. De tweede wordt gehouden in Trabzon. We hebben subsidies ontvangen van ons Ministerie van Jeugd en Sport en ons Ministerie van Industrie. Als metropoliet voegen we een klein beetje van ons toe. We hebben geen probleem met zowel de constructie als de inrichting van apparatuur. De aanbesteding vindt plaats op 2 september. We doen het als een nieuwe aanbouw pal naast het bestaande TOHM-gebouw. Daar willen we gebruik maken van de huisvestingsmogelijkheden. Het is niet zo bekend bij het publiek, maar dit wordt de plek waar sporters op gezondheid worden gecontroleerd. In een stad als Trabzon wordt het een heel belangrijk centrum waar gegevens kunnen worden verkregen die de prestaties van alle atleten kunnen meten en registreren. We hebben ook bepaald dat het personeel daar zal werken en we sturen het naar een cursus van zes maanden in Ankara. "

WIJ GEVEN TRABZON IJSSCHAATSEN

“We brengen heel belangrijke plantsoenen naar onze stad. We hebben de Akçaabat National Garden de afgelopen maanden in gebruik genomen. Er is een heel mooi openbaar tuinwerk in Vakfıkebir. Als Metropolitan Municipality hebben we aanvullingen gedaan op de National Garden in Ortahisar Hüseyin Avni Aker. De parkeerplaats was niet opgenomen in het project, we hebben met onze speciale inspanningen een parkeergarage in het project opgenomen. We willen dat het een levend park wordt. Om deze reden hebben we een ijsbaan aangelegd die nooit in Trabzon heeft bestaan. Wij laten het gebeuren. Met het project wordt een synthetische ijsbaan op een oppervlakte van 400 vierkante meter opgeleverd. Opnieuw zullen we een skateboardbaan bouwen op een oppervlakte van 650 vierkante meter. Onderzoek naar de openbare tuin gaat snel door. "

WE HEBBEN IN DE TIJD INTENSIEF GEBRACHT

“We hebben veel tijd doorgebracht in het onderkomen van de Regionale Directie Bosbouw, de tweede fase van de Nationale Tuin. Als alle appartementen leeg zijn, zullen we als Metropolitan Municipality de woningen op een gebied van 2 decares slopen en ze naar onze stad brengen als een voortzetting van ons park. We hebben de oude gebouwen tegenover het Numune-ziekenhuis laten zien aan onze minister van Milieu en Verstedelijking, die onlangs naar onze stad kwam. Hij gaf de nodige instructies op het onteigeningspunt. We hebben een protocol getekend met TOKI. We zullen de onteigening doen, we zullen de vernietiging ervan uitvoeren en we zullen dat gebied naar het park brengen. Het zal worden opgeruimd door de zee. "

HET TRANSPORT ZAL CONTROLE VANUIT ÉÉN STAND

“Er is een gebied in Moloz waar we momenteel bussen hebben. We dienden daar in containers zoals hutjes. Dit was niet acceptabel. Om deze reden wilden we in Moloz een transportgebouw bouwen dat onze Trabzon waardig is. De oplevering van de site vond plaats op 11 augustus. We zijn nu begonnen met werken. Als het klaar is, bouwen we een heel mooi transportgebouw in Trabzon waar we het transport van één hand kunnen regelen, uitgerust met elektronische faciliteiten en waar onze chauffeurs kunnen rusten. "

WIJ BEGONNEN WERKEN MET MILIEUREGLEMENT IN UZUNGÖL

“We zijn begonnen met landschapsarchitectuur in Uzungöl, een natuurwonder. Groen veldwerk, herbekleding van trottoirs en relingwerkzaamheden worden uitgevoerd rond Uzungöl. Ik hoop dat de 2e fase een groter project wordt. De projectwerkzaamheden voor de 2e fase worden bijna afgerond. Als we het aanbesteden, zullen we veel grotere groene gebieden rond het meer creëren. De beroepen worden opgeheven. We zullen plekken creëren waar mensen gemakkelijk kunnen komen lopen. Als de 2e etappe klaar is, hebben we een prachtig gebied. We huurden daar een plek als de Metropolitan Municipality. We schreven het ministerie voor de toewijzing ervan. Wij, als Metropolitan Municipality, willen daar bestaan. "

ZAL ZEER GESCHIKT ZIJN VOOR TRABZON

“De aanbesteding voor bouwwerkzaamheden werd uitgeschreven voor de Çömlekçi-wijk op een terrein van 2,3 hectare. Het contract is gemaakt, het werk is opgeleverd. Over een paar jaar hebben we het nieuwe gezicht van Çömlekçi. En als dit project is afgerond, zal het Trabzon heel goed passen. We gaan ook door met de daaropvolgende sloop- en onteigeningsprocedures. "

WIJ ZULLEN HET YALINCAK-STRAND HET VOLGENDE JAAR OPENEN VOOR SERVICE

“Als Metropolitan Municipality creëren we een strand in Yalıncak. De projectwerkzaamheden zijn afgerond voor het gebied van circa 1 kilometer, waarvan een deel als strand wordt gebruikt. Naast het strand komen wandel- en fietspaden, zitjes, kleedkamers. Alles wat er op een strand moet gebeuren, is met het grootste comfort gepland. We verwachten op de veilingdag te ontvangen. We zullen het project in de winter doen. We zullen het volgende zomer openen voor de dienst van onze burgers met het zeeseizoen. Parkeerprobleem en transportprobleem zijn hier opgelost. We zeggen nu al succes tegen onze stad. "

GESLOTEN VOOR VOERTUIGVERKEER

“Het parkeergarageproject met meerdere verdiepingen voor de werken in de 3e fase van de Square is voltooid, het aanbestedingsproces is gestart. Het zal in korte tijd op de aanbestedingsdag worden genomen. We beginnen met de wederopbouw van onze bestaande İskenderpaşa-parkeerplaats met een woonruimte erboven en ongeveer 500 auto's eronder. Hierdoor wordt ook het voetgangersgebied enorm uitgebreid. We sluiten dit gebied af voor autoverkeer. Wanneer de 3e fase is voltooid, zal het als een nieuwe toevoeging schoonheid toevoegen aan de schoonheid van het plein.

Bereikte de laatste fase van het kabelbaanproject

“We hebben de laatste fase bereikt van het kabelbaanproject van het Sümela-klooster. Specificaties zijn gemaakt. De laatste technische afspraken worden gemaakt. We beginnen binnenkort met het aanbestedingsproces, aangezien we op het punt staan ​​de Tonya-marktplaats- en parkeerterreinprojecten af ​​te ronden. "

WIJ WILLEN GANITA MET DE STAD MEEBRENGEN

“We hebben een arrangementsproject tussen Ganita en Faroz, waar we veel belang aan hechten. Ganita was een van de belangrijkste trefpunten van deze stad. Het is al een hele tijd een beetje inactief. We willen Ganita terugbrengen naar de stad. Als eerste etappe van Ganita naar Faroz zullen we ons strandarrangementproject in september hebben afgerond. Ik hoop dat we de veilingdag in oktober krijgen. We willen Ganita reorganiseren tot het punt waar de zee het gemakkelijkst vanaf het plein te bereiken is en deze aan onze mensen aanbieden.

WIJ ZULLEN EEN OPLOSSING VOOR TRANSPORTVRAAGSTUKKEN PRODUCEREN

“We hebben het aanbestedingsdossier van het Masterplan Vervoer opgesteld. Momenteel is de pre-kwalificatie aangekondigd. Ik hoop dat we het aanbestedingsproces binnen een redelijke tijd zullen afronden en het bouwproces zullen starten. Het Transportation Master Plan zal op vele manieren oplossingen bieden voor de vervoersvraagstukken van onze stad. In die zin hechten we veel belang aan het Masterplan Vervoer. "

WIJ MAKEN EEN ALTERNATIEVE MANIER

“In Sümela is er verwarring en is er een parkeerprobleem bij het naar boven vervoeren van bezoekers. Als Metropolitan Municipality hebben we daar zeer grote parkeerterreinen gecreëerd. We namen de verantwoordelijkheid op ons om de toeristen in een ringformaat naar boven te dragen. Het proces gaat door. Samen met onze gemeente Maçka willen we orde scheppen in die regio. We zullen een einde maken aan de bestaande rotzooi en onze mensen verplaatsen tegen redelijke prijzen. Daar bouwen we ook een alternatieve weg door het bos, die ongeveer tien kilometer parallel aan de hoofdweg kan worden beschouwd. Als die weg is voltooid, wordt er een alternatieve route gemaakt voor onze mensen die naar de plateaus hierboven gaan, niet naar Sümela. De infrastructuur is grotendeels voltooid, de bekleding is gebleven. Die coating gaan we maken in de vorm van kubusstenen in overeenstemming met de regio. "

WIJ WAREN BIJ ONZE BUUR

“Er is een grote ramp geweest in Giresun, vooral in Dereli. We wensen nogmaals Gods genade voor onze overleden burgers. We delen de pijn van onze buurman Giresun. Als Metropolitan Municipality wil ik graag delen dat we in moeilijke tijden met onze buurman zijn en dat we met al onze middelen worstelen. Als Metropolitan Municipality ondersteunden we met 18 personeelsleden, 10 voertuigen voor opsporings- en reddingswerkzaamheden, 10 sproeiers voor waswerkzaamheden en diverse bouwmachines. Als TİSKİ werkten onze teams met 20 personeelsleden en 7 voertuigen, waarvan er 14 volledig waren uitgerust. Onze vrienden werken daar nog steeds. "

ER ZAL GEEN PROBLEEM ZIJN IN ORTAHİSAR

“Het belangrijke werk dat TİSKİ in alle districten heeft uitgevoerd, werd in augustus voortgezet. Op dit punt zijn we begonnen met het project om het drinkwaternetwerk van Ortahisar te veranderen, wat een heel groot project is. Een drinkwaterleiding van 565 kilometer wordt volledig veranderd. Er werken momenteel vijf teams bij Beşirli en Kalkınma. Dit zien we natuurlijk niet alleen als een drinkwaterproject, maar ook als een kans. We hebben ook een aanbesteding gedaan voor 100 miljoen lira aan regenwater en riolering. Met andere woorden, terwijl we tegelijkertijd drinkwaterwerk doen, werken we waar nodig riool- en regenwatertekorten weg. Daarnaast creëren we telecommunicatie-infrastructuur in het kader van smart city-toepassingen. Met andere woorden, we vormen onze kanalen om ongeveer 400 kilometer glasvezellijnen te leggen. Onze burgers kunnen tijdens dit driejarige project van tijd tot tijd moeilijkheden ondervinden. Ik dring er bij mijn dierbare medeburgers op aan om in deze periode begripvol te zijn. Als het klaar is, zal er in het centrum van Trabzon jarenlang geen drinkwater-, riool- of regenwaterprobleem zijn. "

Na de toespraken van de voorzitter Zorluoğlu begon de discussie over de agendapunten van het parlement. De Algemene Vergadering eindigde nadat 25 agendapunten waren besproken en overgedragen aan de commissies.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen