Het spoorwegsysteem van de derde fase in Antalya bereikte de Konyaalti-straat

Het spoorwegsysteem van de derde fase in Antalya bereikte de Konyaalti-straat
Het spoorwegsysteem van de derde fase in Antalya bereikte de Konyaalti-straat

In het kader van het 3rd Stage Rail System Project van de Metropolitan Municipality van Antalya, zijn de werken gestart in het stadium tussen Falez Intersection en Konyaaltı Street Meteorology 4th Regional Directorate kruising.


Het verbindt Varsak met het stadscentrum met het busstation, het onderwijs- en onderzoeksziekenhuis van Antalya,
De werken gaan snel door in het Metropolitan Municipality 3rd Stage Rail System Project, dat het transport van Antalya zal ademen. Terwijl er koortsachtig werd gewerkt voor het onderwijs- en onderzoeksziekenhuis, begon het werk in de fase van het project tussen Falez Intersection en Konyaaltı Street Meteorology Crossroad. In de fase, die circa 650 meter lang is, worden lijngraafwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna worden de infrastructuurwerken van de weg gestart.

VOORZIEKENHUIS GEOPEND VOOR VERKEER

In het project werd de railmontage langs Meltem Boulevard voltooid en omgezet in Tarık Akıltopu Caddesi. De installatie van verlichtingsmasten, stoepranden en bestratingswerken, de fundering van bovenleidingmasten zijn voltooid in de fase tot aan Education and Research Hospital Junction en Falez Junction. De ruwe constructie van de halte van het Training and Research Hospital op de route is bijna klaar. De teams beginnen de komende dagen met de productie van spoorwegen. De voorkant van het Onderwijs- en Onderzoeksziekenhuis, dat vanwege werkzaamheden korte tijd was afgesloten voor verkeer, werd weer opengesteld voor verkeer.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen